• De dag beginnen met koffie, na de lunch tafelvoetbal en darten op hoog niveau, een borrel op zijn tijd en veel lol. Bij ons spreekt dat voor zich!
 • Kimberley, Davina, Tibor en Mitchel zijn meer dan alleen collega's. En dat maakt Alkmaar ook zo succesvol als team.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.

Functieomschrijving

Jij hebt al ervaring in de arbeidsbemiddeling en bent toe aan jouw volgende stap. Wij hebben een mooie portfolio, met grote én kleine spelers binnen de techniek. We groeien hard, dus we willen ons team in Alkmaar uitbreiden met een enthousiaste Managing Consultant.

Bij Xelvin werken we vanuit eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. En met jouw ervaring in de arbeidsbemiddeling weet jij precies wat er nodig is om succesvol te zijn. Output is voor ons het meest van belang en jij snapt dat je gas moet geven als je succesvol wilt worden. Daar loop jij niet voor weg. Sterker nog; jij ziet het werk als een uitdaging en haalt plezier en energie uit acquisitie, new business, klanten en medewerkers bezoeken, het opzetten van commerciële acties en het (internationaal) recruiten van technische professionals! Daarnaast vinden we het belangrijk dat je positief in het leven staat en een teamspeler bent. En niet geheel onbelangrijk; je haalt plezier uit een potje tafeltennis, darts of tafelvoetbal. Want we zijn er van overtuigd dat we nooit succesvol kunnen worden zonder plezier!

Functie-eisen

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal.
 • Affiniteit met de technische sector en een winnaarsmentaliteit.
 • Heb je tafelvoetbal-, dart- of tafeltennisskills? We waarderen het (en andere initiatieven ook)!

Dit bieden wij:
 • Salaris tussen € 2.750,- en € 4.000,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Jaarlijkse prestatiebonus op basis van jouw persoonlijke resultaten en die van het team.
 • Leaseauto inclusief internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
 • Dagelijks genieten van een heerlijke gezamenlijke lunch met collega's, op onze kosten.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen.
 • De flexibiliteit om ook vanuit huis en andere Xelvin kantoren te werken.
 • Een professionele onboarding met een ervaren buddy die voor je klaarstaat!
 • Last but not least: je toekomstige collega's, dé kern van Xelvin. We zijn hecht en eigenzinnig en maken het verschil op onze manier. Altijd duidelijk, soms lekker eigenwijs en in voor een vleugje zelfspot.

Als Managing Consultant stap je in een informele omgeving boordevol ambitie, uitdaging en dynamiek. Geen dag is hetzelfde en jij bepaalt je eigen agenda. Natuurlijk zullen we je begeleiden op deze spannende reis! Liever focussen op recruitment? We hebben ook mogelijkheden voor een ervaren Recruiter!

Solliciteer dus snel op deze geweldige kans. Eerst meer informatie? Voor vragen kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Je kunt ook een online kennismaking inplannen met Joëlla: https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€2.750 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. Met onze 13 vestigingen zijn wij een landelijke ambitieuze detacheringsclub die zowel internationaal als nationaal technisch talent verbindt aan onze opdrachtgevers. Dit doen we door middel van onze Xelvin-aanpak. Het geheim? Mensen met karakter! Sterke mensen bepalen de koers, maken eigen keuzes en durven fouten te maken. Deze mensgerichte aanpak is succesvol gebleken. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te zetten. We zijn adviseurs en sparringpartners. Omdat wij technici én techniek begrijpen, bieden wij technisch talent volop uitdagende functies en helpen daarmee ambities van opdrachtgevers én kandidaten waar te maken. Daarnaast dragen wij graag bij aan duurzame en technologische vooruitgang. Het is simpelweg ons streven naar ontwikkeling. We staan nooit stil. Dat maakt ons veel meer dan een detacheerder.

Locatie

Alkmaar
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?