Functieomschrijving

Als 1e monteur in de installatietechniek ben je betrokken bij uitdagende elektrotechnische projecten, vaak op grote schaal. Je neemt de leiding in het zelfstandig monteren en installeren van diverse installaties, waarbij je ervoor zorgt dat ze operationeel zijn voor de klant.

Je hebt de verantwoordelijkheid om de opdrachten kwalitatief hoogwaardig en binnen de gestelde deadlines af te ronden. Samen met een dynamisch team van collega's, waar je tevens een aantal (leerling-)monteurs aanstuurt, werk je aan de uitvoering van de projecten. Je bent ook verantwoordelijk voor het inspecteren van de materialen op mogelijke gebreken en zorgt ervoor dat alle administratie en projectdocumentatie accuraat wordt bijgehouden.

Met een focus op service en klanttevredenheid, werk je nauw samen met het projectteam om zowel interne als externe klanten optimaal te bedienen. Veiligheid staat hierbij altijd centraal, voor jou en je collega's.

Bij ons bedrijf kun je rekenen op een ondersteunend team van professionals en hoogwaardig gereedschap om je werk efficiënt uit te voeren. Je krijgt de kans om aan de nieuwste en meest geavanceerde installaties te werken. Dankzij een goed georganiseerde planning en tijdige beschikbaarheid van materialen, kun je de kwaliteit leveren waar we bekend om staan.

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek
  • Relevante werkervaring
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Een representatieve, flexibele en positieve instelling

Kortom, een positie die niet alleen jouw technische vaardigheden uitdaagt, maar ook jouw leiderschap en innovatieve geest aanspreekt.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature of heb je nog wat extra informatie nodig?
Voel je vrij om contact met mij, Romy, op te nemen via 0645038532. Stuur gerust ook een e-mail naar r.beukelman@xelvin.nl, of solliciteer direct via onze website.

Ik kijk ernaar uit om met je in gesprek te gaan en al je vragen te beantwoorden.

Salaris

€2.500 - €3.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf richt zich op integrale dienstverlening. Zij beginnen met het luisteren naar de wensen, behoeften en ervaringen van hun opdrachtgevers met betrekking tot hun gebouwen. Vervolgens delen zij graag hun uitgebreide expertise op het gebied van energie, ICT, industrie, beveiliging en installatietechniek. Samen met hun opdrachtgevers streven zij naar kwalitatieve oplossingen op maat, die voldoen aan alle vereisten op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen en kostenreductie.

Ze verzorgen het projectmanagement bij innovaties en renovaties van gebouwen. Door hun brede kennis, landelijk netwerk en nieuwste technologieën maken ze van elk project een succes. Elk project is een team-effort en bij elk project streven ze naar een duurzame relatie met hun klant. Zo zorgen ze ervoor dat ze steeds beter worden door actief mee te denken, kansen te zien en initiatief te tonen. Ze werken samen aan het beste resultaat voor klanten en partners. ''Samen maken we de toekomst.''

Locatie

Rotterdam
Romy Beukelman

Solliciteren of meer informatie?

Romy Beukelman
Managing Consultant

+31 (0)6 45 03 85 32 r.beukelman@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 45 03 85 32
r.beukelman@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?