Personeelsfeest Xelvin Group

‘Is er nog iets gebeurd wat ik niet weet?’, ‘Hé Sjaak afhaak. Tot hoe laat heb jij het volgehouden?’ Grote verhalen bij het koffiezetapparaat afgelopen maandagochtend op kantoor. Het weekend staat nu alweer bijna voor de deur, maar wij blikken nog even terug op afgelopen weekend: het personeelsfeest van de Xelvin Group.

Rond de klok van half drie startte het programma. Locatie: Strand Nulde en Postillion Amersfoort Veluwemeer. Nog een paar vertwijfelde blikken naar de lucht in verband met de weersvoorspellingen, maar verrassend genoeg kwam de zon tevoorschijn. Eerst even bijkletsen met collega’s onder het genot van een hapje en drankje en daarna was het tijd om in actie te komen. Een aantal activiteiten naar keuze stonden op het programma: beachgames en diverse workshops: Mindfuck, schermen, yoga en smoothies maken.

Van bietenmodder tot frambozencheesecake, aan smaken geen gebrek. Terwijl aan de andere kant van het terrein geluiden van verbazing hoorbaar waren: ‘Huh?’, ‘Hoe dan?’. Overduidelijk een geslaagde workshop Mindfuck: horloges verdwenen van je pols waar je bij stond en de uitleg van de goochelaar zorgde enkel voor verwarring. Waar het bij de yoga er relaxed aan toe ging, was het bij het schermen een stuk feller. De wapens vlogen door de lucht. Maar goed dat er bij de beachgames geen wapens aan te pas kwamen.. Wat een sportieve strijd daar op het strand.

Met de zweetdruppels nog op het voorhoofd was het na de activiteiten tijd voor een ‘amuse’ op het buffet. Een lekkere hamburger voor de eerste trek. Om vervolgens na het inchecken in het hotel weer terug te komen voor een lopend buffet. De heerlijke maaltijd zorgde voor een stevige bodem voor het vervolg van de avond. Tijd voor een feestje. Vuurkorven aan, de volumeknop van de muziek omhoog en voetjes van de vloer! Tijdens het laatste nummer gingen niet alleen alle collega’s van links naar rechts, maar ook een aantal bierglazen. Zo hoort dat bij een tentfeest.

De volgende dag gaven de kleine oogjes en de voorzichtige glimlachen bij het ontbijt aan dat iedereen terug keek op een geslaagd feest. Nu weer aan de bak. Samenwerken om tot mooie nieuwe successen te komen. Maar niet zonder een lijst met leuke herinneringen aan het personeelsfeest van 27 en 28 september 2019. 

Deel dit artikel