Terug
  • Nieuws
  • 23 maart 2020

Online solliciteren bij Xelvin

Laptop aan. Kop koffie binnen handbereik. En vergeet er niet een lekker koekje bij te doen. Online solliciteren. Het is in verband met het Corona virus momenteel noodzakelijk. Misschien even wennen voor je. Wij helpen je graag een (digitaal) handje.

  1. Ga naar onze website (of vacatures op LinkedIn) en solliciteer daar op de vacature die bij je past.
  2. You’ve got mail! Zowel jij als de contactpersoon van de vacature ontvangen een bevestigingsmail.
  3. De contactpersoon van de vacature, één van onze Xelvin collega’s, belt je voor een eerste kennismaking. Samen bespreken jullie of de vacature bij je past of dat er misschien andere opties zijn. Een goed gevoel van twee kanten? Tijd voor een sollicitatiegesprek. Dit plannen we in via een online tool die voor jou het beste werkt. (WhatsApp, Zoom, Skype of bijvoorbeeld Facetime)
  4. Het eerste sollicitatiegesprek vindt plaats via één van de online tools.
  5. De contactpersoon van Xelvin presenteert je bij de opdrachtgever en geeft aan over welke online tools jij beschikt voor een tweede gesprek.
  6. Het tweede gesprek vindt digitaal plaats met de opdrachtgever (indien mogelijk, want voor sommige functies geldt een andere procedure. De consultant stemt dit met je af)
  7. Je contactpersoon bij Xelvin belt je op: Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Je ondertekent het contract digitaal en proost samen op je nieuwe baan.

Ga via deze link direct naar alle vacatures.

Heb je nog vragen? Bel, mail of stuur ons een WhatsApp.