Young Talent Program Ontwikkelprogramma voor de (recent) afgestudeerde HBO Werktuigbouwkundige

Met trots mag jij jezelf een HBO Werktuigbouwkundige noemen. Je staat aan het begin van jouw carrière in de mooiste sector die er bestaat: de techniek. Je bent momenteel ergens werkzaam of je bent jezelf aan het oriënteren op jouw eerste baan als ingenieur. Er zijn veel mooie functies bij professionele organisaties. Dat zorgt voor een lastige keuze voor jou: waar doe je goed aan?

Je krijgt energie van het maken van 3D CAD-tekeningen van machines, apparaten en installaties voor de industrie als Tekenaar / Engineer en tegelijkertijd wordt je ook enthousiast als je aan procesverbeteringen denkt. Of wat te denken van een uitdagende functie als Werkvoorbereider of Junior Projectleider?

Welke keuze is het beste voor jou? Om jou dit inzicht te verschaffen zijn NHL Stenden & Xelvin een samenwerking aangegaan. Een Young Talent Program van 1,5 jaar waarbij jij 3 keer 6 maanden aan de slag gaat bij 3 van onze toonaangevende opdrachtgevers in Noord-Nederland. Naast de werkervaring die je gaat opdoen ga jij jezelf op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelen richting een functie die je op het lijf geschreven is.

Samen met jou gaan we inzicht vergaren in jouw wensen en ambities en bepalen we hoe het traject insteken. Wij hebben de expertise en tools in huis om jou de goede start van je carrière te geven die je nodig hebt.

Wie ben jij?

Wat hebben Xelvin & NHL Stenden jou te bieden?

Wil je meer informatie?

Deel dit artikel