Tien feiten over onze collega consultant (en vechtsporter) Rubin Dellink!

In januari van dit jaar startte Rubin bij Xelvin. Hij is met veel energie aan de slag om Xelvin Installatietechniek in de regio Apeldoorn op de kaart te zetten. Een uitdaging die hem op het lijf geschreven is. Met deze tien wetenswaardigheden leer je Rubin alvast een beetje kennen. Maar, bel hem ook vooral en ontdek wat hij voor jou kan betekenen!

10x Rubin Dellink

  1. Leeftijd: 27
  2. Woonplaats: Zutphen
  3. Gezin: vriendin Ellen, zoons Dex (2) en Otis (5 maand)

Mooie timing… een baby en een nieuwe baan op hetzelfde moment!

“Dit verliep eigenlijk zonder problemen, gelukkig sliep hij na twee weken al redelijk goed door dus er is gelukkig geen sprake geweest van gebroken nachten”

Daar willen we meer over weten. Je doet aan kickboksen en karate?

“Klopt! Met kleine kinderen en een fulltime baan is er inmiddels minder tijd voor, maar ik heb altijd op relatief hoog niveau aan kickboksen en kyokushin (full contact) karate gedaan. Wedstrijden, toernooien en af en toe lesgeven. Lange tijd trainde ik vijf tot zes keer per week en werkte ik heel gefocust toe naar kickboksgala’s en karatetoernooien.

Voeding, slaap, niet uitgaan, het is echt een levensstijl en dat is best lastig om los te laten. Het leven wordt gecomprimeerd in een wedstrijd, zeg ik wel eens. Er zitten zo ongelofelijk veel elementen in vechtsport. Trainen, doorzetten, tegenslagen, winnen, verliezen en afzien. Maar ook angst om pijn te hebben, geblesseerd te raken of voor schut te staan in je eigen stad met 3000 toeschouwers. Vechtsport is een individuele sport maar ontzettend gericht op het team. In je eentje kun je niet trainen. Het club- en gemeenschapsgevoel zijn zeker bij mijn sportschool heel sterk. Eén grote familie.”

Waarom zijn deze dingen belangrijk voor je?

“In vorige banen heb ik ervaren dat KPI gestuurd werken kan leiden tot focus op de kwantiteit, dat aantallen een doel op zich worden. Dat wil ik niet. Ik houd ervan om aan langetermijnrelaties te werken en kwaliteit te leveren. Ik heb bij een aantal partijen binnen de arbeidsbemiddeling gewerkt. De no-nonsense cultuur binnen de techniek spreekt me aan en de vrijheid die ik bij Xelvin krijg ook. Commercieel succes geeft mij voldoening, maar ik verras mensen ook graag met een andere invalshoek of idee. Interesse hebben in mensen en echt met ze meedenken, meer bieden dan alleen een nieuwe baan. Ook dat geeft mij energie.”

Net als vechtsport, individueel maar je kunt niet zonder team?

“Als consultant heb je individuele doelstellingen, maar uiteindelijk doe je het met elkaar en staat het collectief boven je eigen belang. Daniëlle, Frank, Hielke en Kim zijn gedreven, inhoudelijk sterke collega’s. Ze hebben veel kennis van detachering en de installatietechniek, op hoofdlijnen en in details. Het is daarnaast een gezellig team waar ruimte is voor een geintje of persoonlijk verhaal. Het belangrijkste vind ik dat ik er meteen bij hoorde. Vanaf minuut één stonden ze open voor mijn ideeën en dat is prettig binnenkomen.”

  1. Toekomstplannen: XIT in Apeldoorn verder uitbouwen en wanneer het weer kan een leuke vakantie met het gezin richting Italië!

Vertel eens meer over jouw doel de komende jaren?

“Binnen Xelvin Installatietechniek ga ik de vestiging Apeldoorn op de kaart zetten. We willen groeien naar een volwaardig kantoor in de installatietechniek, met mooie klanten. Dus: servicetechnici, werkvoorbereiders, projectleiders, engineers en calculators in de regio, ik ga heel graag met jullie in gesprek. Eigenlijk drink ik met iedereen die wat te vertellen of te vragen heeft over installatietechniek graag een kop koffie. Ik ben elke dag bereikbaar (06 82092599) en kijk er naar uit om kennis te maken!”

Duidelijke boodschap! Bel Rubin en ontdek wat hij voor jou kan betekenen!

Wil je meer informatie?

Deel dit artikel