Ontwikkeltraject: Expert routes voor de Experts

Één van de grote breinbrekers van het werken voor een technisch detacheringsbureau; hoe vind ik die ene specialist in een vijver waar iedereen in vist?! Om impact te kunnen maken in de markt is een continue afstemming tussen vraag en aanbod de eerste prioriteit.

Expert routes

Om hierin de wensen van kandidaten én werkgevers op elkaar af te stemmen, hebben wij verschillende Expert Routes in het leven geroepen. Waarom wij hiervoor gekozen hebben? Ik leg het je uit.

De gebaande paden

Gezien het alleen maar groeiende tekort aan technisch gekwalificeerd personeel, is het blijven bewandelen van de gebaande paden zelden de beste oplossing. Anno 2021 zullen we alleen nog met meer uitdagingen te maken krijgen op het gebied van binden en boeien van kandidaten. Dit geldt in ieder geval voor het vakgebied waarin ik mijzelf begeef; de energietechniek. De kloof tussen vraag en aanbod neemt alleen maar toe.

Verschillende belangen

Ik merk dat de verwachtingen van werkgevers en kandidaten vaak uiteen liggen. Zo wil een werkgever regelmatig directe inzetbaarheid, waar een kandidaat opzoek is naar een nieuwe uitdaging waar hij of zij de mogelijkheid krijgt vaardigheden te leren waar men nog niet over beschikt. Een werkgever wil meestal gelijkheid in beloning op de werkvloer en een kandidaat wil vooral ook stappen kunnen maken en kijken naar de eigen marktwaarde. Dit zijn enkel twee voorbeelden uit de praktijk, waar de belangen potentieel kunnen botsen.

De vraag is dus hoe de belangen te combineren. Hier hopen wij een prachtig voorbeeld van te hebben in de vorm van Expert Routes.

Hierin:

Enkele kreten uit het concept:

Een tweejarig traject. Expertise vanaf dag één. Begeleiding van een coach uit het werkveld. Een drietal expert routes met vaste elementen en een vrij invulbaar deel.

Wellicht dat het te mooi klinkt om waar te zijn? Ik beloof je; het is zeker mooi en zeker waar. Mocht je interesse hebben, bel of mail vooral en mijn collega’s en ik vertellen je geheel vrijblijvend alles over de routes, de coaches, de arbeidsvoorwaarden en de Expert route naar jouw toekomst.

Maak jij samen met ons impact?
De koffie staat klaar.

Wil je meer informatie?

Deel dit artikel