Wat is het niveau van de internationale medewerkers?

Deze vraag is drieledig te beantwoorden. Het meest voor de hand liggend is het opleidingsniveau. Wat het opleidingsniveau betreft, sluiten we aan bij de vraag die onze opdrachtgevers hebben. Concreet in cijfers bemiddelen wij op dit moment 40% MBO-4-medewerkers, 40% bachelors en 20% medewerkers die een master hebben afgerond.  

Aangezien we veel sollicitaties binnenkrijgen, kunnen we op meerdere factoren selecteren dan enkel het opleidingsniveau. We verdiepen ons in de communicatieve vaardigheden, intrinsieke motivatie, drijfveren, flexibiliteit en de bereidheid om hands-on te werken.

Naast bovenstaande factoren merken we dat het mensen zijn die op hun leeftijd al meer hebben nagedacht over hun toekomst dan leeftijdsgenoten in Nederland. Dit is terug te zien in de keuzes die ze maken. Ze zijn bereid om onder aan de ladder te beginnen, familie en vrienden achter te laten en te emigreren naar een vreemd land om daar een nieuw leven op te bouwen. Om die stap te zetten, moet je qua mindset verder zijn in het leven.

Wil je meer informatie?

Deel dit artikel