Hoera! 12,5 jaar Xelvin voor onze Marloes

Het is feest bij Xelvin! Onze Marloes is namelijk alweer 12,5 jaar in dienst. Een mooi moment om haar even in het zonnetje te zetten. Benieuwd wat Marloes de afgelopen jaren allemaal heeft beleefd? Lees dan snel verder!

Onze Marloes is 40 jaar en samen met haar vriend en twee dochters woont ze in Hapert. Voor een avontuur is Marloes altijd te porren. Zo crost ze graag door de bossen op haar mountainbike en een reis naar Indonesië staat al een tijd op haar bucketlist. Hierover later meer. Maar naast avonturen beleven moet er ook ruimte zijn om te ontspannen. Van een borrel met vrienden en een yogales krijgt Marloes net zoveel energie.

Continue in ontwikkeling

Een bezige bij die zich blijft ontwikkelen. Zo zou je onze Marloes kunnen omschrijven. Na haar opleiding Personeel & Arbeid aan Fontys Hogeschool in Eindhoven is ze direct de arbeidsbemiddeling ingerold. Eerst bij een andere werkgever, waarna ze werd gebeld door Bram Boogers. “Hij vertelde mij dat ze bij Xelvin een officemanager zochten. Ik dacht: een gesprek kan nooit kwaad. Niet wetende wat er uiteindelijk voor moois uit zou komen.”

En zo ging Marloes in september 2010 aan de slag bij Xelvin. “Ik ben gestart in een relatief kleine maar dynamische en ondernemende omgeving. Naarmate de tijd vorderde werd het bedrijf groter en heb ik collega’s zien komen en gaan. Mijn functie was relatief breed waardoor ik veel vrijheid kreeg mijzelf te ontwikkelen. Maar hierin heb ik ook mijn grenzen moeten aangeven. Hierdoor zijn mijn werkzaamheden altijd heel afwisselend geweest.” Nieuwsgierig en leergierig zijn twee woorden die Marloes goed omschrijven. “Hier ligt echt mijn kracht. Ik zoek graag de verdieping op om mijzelf te blijven ontwikkelen. En als ik iets niet weet, ga ik net zo lang op onderzoek uit tot ik het antwoord heb.” Dus heb je een vraag over vergunningen, subsidies of verzekeringen? Dan moet je bij Marloes zijn.

Successen moeten gevierd worden

In haar 12,5 jaar langdurige reis binnen Xelvin heeft Marloes mooie hoogtepunten beleefd. De allerleukste momenten? Het vieren van successen. “Want successen hebben we de afgelopen jaren zeker gehad. We hebben een enorme groei doorgemaakt.” Om dit te vieren heeft Marloes vele teamuitjes meegemaakt, zowel in Nederland als in het buitenland. Zo is ze onder andere naar Mallorca en Ibiza geweest. “Hier leerde ik collega’s op een andere manier kennen wat zorgde voor persoonlijke banden en een gevoel van teamspirit.”

Over reizen gesproken…

Hoe ziet Marloes haar bucketlist eruit? “Op zakelijk gebied hoop ik nog heel lang plezier te halen uit mijn werk en samen met mijn team nog meer mooie successen behalen. En op privégebied wil ik heel graag naar Indonesië met mijn gezin. Ik heb Indonesisch bloed, maar ik ben er nog nooit geweest.” Marloes haar ideale reis bevindt zich in een warm, tropisch land. “Ik houd van zon, zee, strand en bovenal gezelligheid. Herinneringen maken en een goede afwisseling tussen relaxen en activiteiten.” Marloes heeft bewezen dat afwisseling dé key is voor een succesvolle reis. “Door de afwisseling in mijn werkzaamheden en onvoorspelbare werkdagen ga ik na al die jaren nog steeds met veel plezier naar werk. Ik heb veel mooie momenten meegemaakt. Iedere dag is opnieuw een feestje.”

Deel dit artikel