“Ik ben ervan overtuigd dat als je iets voor mensen betekent, zij ook iets voor jou terug betekenen.”

Onze medewerkers maken Xelvin. Ze streven naar de beste matches en daarvoor zetten zij graag een stapje extra. Benieuwd naar onze toppers achter de schermen? Maak kennis met… Romy!

Behulpzaam, gastvrij en een echte netwerker: drie woorden die onze 31-jarige Romy perfect omschrijven. Ze groeide op in Losser, maar ruilde op achttienjarige leeftijd haar Twentse dorpje in voor het bourgondische Maastricht. Wat haar bracht naar de grote stad? De hotelschool. “Interesse in de hospitality zit er bij mij altijd al in. Ik ben gek op koken, mooie kookboeken, etentjes en borrelen met vrienden. Ik wist dat dit een brede managementopleiding was dus zodoende deed ik selectie.” Na haar stage in Parijs en bij de Nijmeegse voetbalclub NEC rondde Romy haar opleiding succesvol af. Tijd voor een nieuwe woon- en werkplek. 

Klein meisje tussen de automonteurs 

Deze nieuwe plek vond ze in de hoofdstad van ons land: Amsterdam. Na een aantal verschillende banen ontdekte Romy dat de arbeidsbemiddeling dé sector is waar zij werkzaam in wil zijn. Zo is ze graag met mensen in contact. Begeleiding bieden aan de kandidaat en iemand écht verder helpen in zijn of haar carrière. Daar wordt Romy gelukkig van. “Bij mijn vorige werkgever startte ik met detacheren in de techniek. Hier kwam ik erachter hoe gaaf ik het vind om bij technische bedrijven naar binnen te lopen en een kijkje achter de schermen te nemen.” Geheel onbekend in de techniek was Romy overigens niet. “Mijn ouders waren ondernemers en hadden vroeger een taxibedrijf. Als klein meisje liep ik al tussen de automonteurs. Dat klikte direct. Techneuten zijn voornamelijk hele praktische mensen. Ik vind het fijn om daar gesprekken mee te voeren.” 

Van Alkmaar naar Enschede 

In oktober 2020 ging Romy aan de slag als Managing Consultant op onze vestiging in Alkmaar. “Ik voelde gelijk dat ik op mijn plek zat. Zo kwam ik in contact met leuke klanten en heb ik mooie matches gemaakt.” Toch begon het bij Romy te kriebelen om terug te verhuizen naar het Oosten van het land. Daarmee is Romy ook verhuisd van vestiging Alkmaar naar vestiging Enschede. Hier vervult zij de rol van Operationeel Manager. Met haar kennis en ervaring uit de branche vindt zij het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn in de persoonlijke ontwikkeling van haar team. Ook staat het verzorgen van een mooie en fijne werkomgeving hoog op haar lijstje. “Dan komen toch mijn hotelschool skills weer naar voren,” glimlacht Romy. “Ik wil dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat het goed geregeld is.” 

Rooskleurige toekomst

Tweeëneenhalf jaar Xelvin betekent een hoop mooie herinneringen. En die heeft Romy zeker gemaakt. Een herinnering die haar altijd zal bijblijven is het feest in Noordwijk. “Dat was echt geweldig. We waren met collega’s van alle vestigingen bij elkaar. Ik denk dat dat zó belangrijk is voor de samenwerking.” Romy ziet de toekomst binnen Xelvin rooskleurig tegemoet. Haar doel? Een mooi, tevreden en fijn team creëren waarbij iedereen op zijn of haar plek zit. “Dat we met elkaar goede resultaten behalen en mooie matches maken.” Niet alleen zorgt Romy voor een continue ontwikkeling in haar team, ook doet zij er alles aan zichzelf te blijven ontplooien. Zo volgt ze bij Brout een leadership program. “Dit is een mooie toegevoegde waarde aan de rol als manager om je team verder te helpen en een fijne en inspirerende leidinggevende te kunnen zijn.” 

Deel dit artikel