Maak kennis met onze jongste Managing Consultant: Sunny Jansen 

Onze medewerkers maken Xelvin. Ze streven naar de beste matches en daarvoor zetten zij graag een stapje extra. Benieuwd naar onze toppers achter de schermen? Maak kennis met… Sunny!  

Als iemand zich kan verplaatsen in de technische professional, dan is het onze 20-jarige Sunny. Met zijn kennis van de techniek creëert hij snel een persoonlijke connectie met de kandidaat. Naast het inzetten van zijn skills op de vestiging in Rotterdam slaat hij graag een balletje op de golf- of padelbaan. Ook is Sunny niet vies van een beetje avontuur. Zo vertrok hij in mei 2022, voor zijn start bij Xelvin, voor drie maanden naar Zuid-Amerika. Argentinië, Chili, Peru, Bolivia en Brazilië zijn een greep uit de landen die hij samen met zijn beste vriend afreisde.

Xelvin: de perfecte combinatie

Na zijn middelbare school volgde Sunny de opleiding Constructiewerker op het ROC in Nijmegen. “Dit was een leerwerktraject. Ik zat één dag in de week op school waar ik lessen volgde. De overige vier dagen werkte ik als lasser bij Cr8las Group. Later heb ik hier nog een jaar als monteur gewerkt.” Sunny geeft aan bewust gestopt te zijn in deze functie. Hij was toe aan verandering en wilde graag de stap maken naar een kantoorbaan. Iets zakelijker en commercieels. “Toch kon ik de techniek niet §goed loslaten. Daar ligt echt mijn passie. Bij Xelvin heb ik de perfecte combinatie gevonden.”

Bijzonder werk

Sinds januari 2023 vervult Sunny de rol van Managing Consultant. “Elke week, elke dag zelfs, is anders. Echt een 360 graden rol, maar dat maakt het juist leuk. De ene dag ben ik bezig met het werven van een kandidaat en de andere dag sta ik op Schiphol om de kandidaat op de halen. Er zit veel variatie in mijn werk en daardoor verveelt het nooit.” Met name het plaatsen van Zuid-Afrikaanse professionals blijft voor Sunny erg bijzonder. “Ze vertrouwen jou erop dat als ze hier aankomen, alles goed geregeld is. Je geeft ze eigenlijk een nieuw leven. De waardering die je daarvoor terugkrijgt vind ik heel mooi.” Eén ding is zeker: Sunny voelt zich binnen Xelvin als een vis in het water. En alhoewel hij pas net is begonnen in de arbeidsbemiddeling, weet hij maar al te goed waar zijn kracht ligt. Doordat hij zelf als lasser én monteur heeft gewerkt, heeft hij een overschot aan technische kennis. Zich verplaatsen in de kandidaat is voor hem dan ook appeltje eitje. “Ik begrijp goed wat ze zoeken en waar ze behoefte aan hebben.”

 

Explore more… in Zuid-Afrika!

Onder het mom van “explore more” stapte Sunny eind september voor zijn eerste recruitmentsreis het vliegtuig in naar Pretoria, Zuid-Afrika. Hier ging hij in gesprek met twintig enthousiaste professionals die openstaan voor een nieuwe uitdaging in Nederland. Ook bracht de groep een bezoekje aan de technische vakschool Sol-Tech. “We waren écht onder de indruk van de kwaliteit van het onderwijs. En wat een discipline heerst er hier onder de studenten. Heel mooi om te zien.” Natuurlijk werd het harde werk beloond met de nodige ontspanning. Zo vertoefde de groep drie nachten in een hutje op een safariresort en maakte ze een echte Zuid-Afrikaanse braai (ook wel barbecue) mee. Sunny kijkt terug op een mooie, succesvolle reis. “Dat dit soort dingen mogelijk zijn vind ik heel mooi en bijzonder. Dat zie je niet zomaar overal en laat me des te meer beseffen bij wat voor een mooie club ik werk.”

Wil je meer informatie?

Deel dit artikel