Corporate Recruiter Joëlla: “Wat ik uiteindelijk zou willen, is dat iedereen Xelvin kent.”

Onze medewerkers maken Xelvin. Ze streven naar de beste matches en daarvoor zetten zij graag een stapje extra. Benieuwd naar onze toppers achter de schermen? Maak kennis met… Joëlla!  

“Als ik écht iets wil, zorg ik ervoor dat het gebeurt.” Een typerende uitspraak van de 36-jarige Joëlla. 1 augustus hebben we haar als Corporate Recruiter mogen verwelkomen bij de club. Na een 3-maandse rondreis door Zuidoost-Azië woont ze samen met haar vriend en kat Bowie in hartje Apeldoorn. Hier slaat ze dan ook regelmatig een balletje op de tennisbaan. Een borrel in het clubhuis kan daar natuurlijk niet ontbreken. “Dat is ook de reden dat ik het volhoud,” lacht Joëlla. “De combinatie tussen sporten en gezelligheid maakt het voor mij top.” En over de tennisbaan gesproken: dat is dé plek waar ze via een tennismaatje (en nu collega) voor het eerst in aanraking kwam met Xelvin.

Ambassadeur van mijn werkgever  

Naast de eigenschappen ‘bourgondiër’ en ‘levensgenieter’, staat ook een functie in de arbeidsbemiddeling op haar lijf geschreven. Met ruim zestien jaar ervaring is Joëlla dan ook geen vreemde in de business. Na haar opleiding Commercieel Management op Schoevers is ze via verschillende werkgevers het wereldje ingerold. Stilstaan? Niets voor haar. Plezier hebben in het werk en zichzelf blijven door ontwikkelen zijn voor Joëlla twee belangrijke pijlers. “Wanneer je op een gegeven moment op een punt komt dat het niet meer goed voelt, dat je jouw energie niet meer voldoende kwijt kunt of dat er frustraties komen, is het tijd om verder te kijken. Ik wil altijd terug kunnen kijken op iets positiefs. Zo blijf ik ook altijd ambassadeur van mijn voormalige werkgevers.”

Een herkenbare club  

Met een aantal eerste starters op zak heeft Joëlla de smaak al goed te pakken. Zoals ze zelf aangeeft is ze in een warm bad beland. ”En nee, niet alleen omdat het in de vacaturetekst staat,” lacht ze. “Dat lees je natuurlijk wel vaker. Xelvin heeft mij écht positief verrast. Ik heb een ontzettend enthousiaste groep aan collega’s om me heen. En ondanks dat we door heel het land zitten, is het op iedere vestiging een herkenbare club. Dat vind ik heel mooi om te zien. Zo’n manier van werken kende ik nog helemaal niet.”

Xelvin: the employer of choice 

Enthousiast, gedreven en op zoek naar kansen. Bij Joëlla is het glas altijd halfvol. Haar ondernemende karakter sluit dan ook goed aan bij haar huidige functie. “Ik ben echt een bouwer. Aangezien de functie als Corporate Recruiter nog niet (volledig) bestond, kan ik hier goed mijn passie in kwijt.” Eén ding is zeker: Joëlla heeft een helder doel voor ogen. “Wat ik uiteindelijk zou willen, is dat iedereen Xelvin kent. Dat ze denken: oh Xelvin, die toffe club. Dáár wil ik voor werken. Of mee samenwerken. Dit wil ik doen door goed de candidate journey te volgen. Om ons op die manier continue te blijven ontwikkelen.”

Deel dit artikel