Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
8 vacatures gevonden
Monteur Jachtbouw
Steenwijk
De afdeling Techniek installeert alle werktuigbouwkundige en installatietechnische systemen in de schepen. Hieronder valt het volledige pakket aan deckequipment en alle systemen zoals brandstof, hydrauliek, bilge, dekwash, grijs- en zwartwater, drinkwater en HVAC.

Heb jij een passie voor moderne snelle jachten, techniek en draag je graag je steentje bij aan de bouw hiervan? Dan is deze functie precies wat jij zoekt.
Voor een snel groeiende organisatie binnen de luxe jachtbouw zijn wij per direct opzoek naar een ervaren Monteur Jachtbouw.

Als Monteur Jachtbouw werk je in een team van vakkundige monteurs aan uitdagende projecten en bouw je een volledig jacht tot in de puntjes af. Tot werkzaamheden behoort onder andere:

 • Het plaatsen van technische onderdelen (bijvoorbeeld: motoren, leidingwerk, luiken, lieren, deursytemen etc.) l die je zelfstandig inmeet en voorbereid;
 • Het monteren van onderdelen aan van de hand van schema’s en/of tekeningen;
 • Het zelfstandig testen en controleren van eigen uitgevoerde werkzaamheden;
 • Genoemde werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats en/of aan boord van de schepen.

Wat bieden wij?
Wanneer je via Xelvin aan de slag gaat zal je het eerste jaar op basis van een detacheringscontract bij de opdrachtgever aan het werk gaan, waarna je bij gebleken geschiktheid een (vast) contract verdient bij de opdrachtgever. Gedurende het jaar dat je via Xelvin werkt heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze netwerk- en kennisevenementen, faciliteren we bij jouw ontwikkeling (denk aan opleidingsbudget, persoonlijke coachingsgesprekken en het bieden van een vertrouwenspersoon).

Daarnaast ontvang je het volgende:
 • Een marktconform brutosalaris tussen de €2250,- en €3250,- per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • Vakantiedagen en overige secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO.
 • Werken bij een informele en gezellige organisatie in een gedreven team;
 • Je levert als Monteur Jachtbouw een belangrijke bijdrage aan een fantastisch eindproduct namelijk: een luxe jacht.
vanaf€2250p/m
Technisch Planner - Superjachtbouw
Noord-Holland
Onze opdrachtgever is een prestigieuze superjachtwerf met een grenzeloze passie. Met drie ultramoderne dokhallen en een dreamteam van ruim 430 toegewijde experts, geven zij jaarlijks het leven aan twee buitengewone superjachten. Zij ademen innovatie, precisie en perfectie. Ben jij een technisch talent dat de stap wil zetten naar de wereld van superjachtbouw? Dan is dit jouw moment om te schitteren!

Wat je gaat doen:

Als Technisch Planner ben je de regisseur van ons indrukwekkende bouwproces. Jouw missie? Zorgen dat de puzzelstukjes naadloos in elkaar vallen. Je wordt de choreograaf van het werkschema van onze rockster-engineers (ongeveer 23) en vakkundige productiemedewerkers (ongeveer 10). Denk hierbij aan uren besteed aan tekenwerk en uren besteed aan electra-werkzaamheden aan boord van het jacht. De input hiervoor haal je op bij de managers van deze afdelingen. Zij werken met overzichten die inzicht geven in de hoeveelheid werk per project (lees: jacht). Door de betrokkenheid met de jachten en de uitdagingen in de ontwerp- en productiefase, leer je het bouwproces door en door kennen. Een unieke kans! Elke uitdaging heeft namelijk consequenties voor de hoeveelheid werk. Het verschil maak je door deze kennis in te zetten om het bouwproces te verbeteren. Jíj signaleert namelijk als eerste knelpunten in de capaciteitsplanning. Wil jij vervolgens écht succesvol zijn, dan zorg je ervoor dat je deze veranderingen communiceert naar de andere stakeholders. Door dit proces van evalueren en verbeteren, ontwikkel je je vanzelf als sparringpartner van de managers.

Kickstart van jouw takenpakket:

 • Uitstippelen van de resourceplanning voor de afdelingen onder jouw hoede. Een soepel verloop van de werkzaamheden is jouw handelsmerk (50% power!)
 • Detecteren van veranderingen en potentiële obstakels in de capaciteitsplanning. Schakelen en bijsturen, dat is jouw ritme (25% flair!)
 • Synchroniseren van veranderingen en mogelijke hiccups met andere afdelingen. Jij bent de verbindende schakel (25% connectivity!)
vanaf€3000p/m
Mechtronica Monteur Jachtbouw
Aalsmeer
Automatische schuifdeuren, op afstand bedienbare tv-liften en hightech windschermen iets waar jouw hartje een tikkeltje sneller van gaat kloppen? Voor een leverancier van genoemde producten aan ’s werelds grootste superjachtmerken, zijn wij op zoek naar een Mechatronica Monteur Jachtbouw voor op de jachten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inbouwen, monteren en installeren van de elektronische producten zoals op locatie, dus aan boord van een superjacht. Denk hierbij aan de grootste jachtwerven en bekendste jachtbouwlocaties in Europa waar jij aan boord van de schitterende jachten aan het werk zal gaan, zoals Ibiza, Mallorca, Italie en nog vele andere prachtige oorden.

De producten die jij inbouwt zijn stuk voor stuk uniek, worden op aanvraag gemaakt en zorgen dus voor een zeer afwisselende baan. Seriematig werken zal er voor jou niet inzitten en doordat je steeds met nieuwe projecten bezig bent, is geen dag hetzelfde en is elk product een opzichzelfstaand iets. Je komt te werken in een bedrijf dat ca. 25 man sterk is, waardoor er een hechte en gezellige sfeer hangt!
vanaf€2500p/m
Service Engineer
Bolsward
Als Service Engineer houdt jij je bezig met het assembleren en het installeren van Boarding Equipment en aan boord van superjachten.
Hierbij te denken aan boarding ladders, zwemladders, dekkranen, passerelles, pool-top podiums etc.

Je bent er samen met je collega's verantwoordelijk voor dat alle producten goed worden gemonteerd en alle hydraulische, mechanische en elektrotechnische systemen werken.
vanaf€2750p/m
Monteur Jachtbouw
Medemblik
Wie zorgt ervoor dat alle systemen en technieken aan boord functioneren? Uiteraard de Monteur! Voor een jachtbouwer in de omgeving Haarlem zijn wij op zoek naar een Monteur Jachtbouw die graag de handen uit de mouwen steekt en allerlei diverse installaties aan boord vaan een jacht wil monteren en installeren. Interessant? Lees dan verder!

Over de functie:
Als Monteur in de jachtbouw hou jij je bezig met diverse werkzaamheden. Zo ben jij bezig met het aansluiten van elektrotechnische installaties zoals navigatiesystemen, trek je bekabeling maar hou jij je ook bezig met mechanische en installatietechnische werkzaamheden. Ook het aansluiten van motoren is één van jouw taken.

Geen dag is hetzelfde. Omdat jij als allrounder een zeer afwisselende functie hebt, kan het zijn dat je meer kennis en ervaring hebt in één specifieke werkzaamheid. Daarom wordt je begeleid en geholpen waar jij nog kunt ontwikkelen, zodat je op zeer korte termijn een zelfstandig allround monteur bent.
vanaf€2500p/m
Voorbewerker Interieur
Vollenhove
Als Voorbewerker Interieur ben je verantwoordelijk voor de gehele afwerking van het interieur bestemd voor de (super)jachten.
De werkzaamheden in het voorbewerkingstraject bestaan uit het schuren, plamuren, kitten van de meubels en interieuronderdelen, dus het compleet gereedmaken van het meubel voor deze wordt gespoten.
vanaf€2250p/m
Monteur Jachtbouw
Ijmuiden
Wil jij meebouwen aan luxe zeilboten op het hoogste niveau? Heb jij passie voor boten en techniek en werk je graag in teamverband?
Ben je op zoek naar een baan waar je echt een bijdrage levert en trots kunt zijn op het eindresultaat?

De functie Monteur Jachtbouw:
Iedere boot die gebouwd wordt is voorzien van de modernste technieken in de jachtbouw, denk hierbij aan het installeren van o.a.: de motor, de accupakketten met laders en omvormers, de sanitaire voorzieningen, de navigatieapparatuur en de stuurautomaten. Samen met collega’s verzorg jij de installatie van al deze producten aan boord.

Wat zijn jouw taken:
 • Plaatsen van technische componenten;
 • Aansluiten van eenvoudige stroom installaties;
 • Plaatsen van dieselmotoren en aansluiten;
 • Elektrische aandrijving plaatsen en aansluiten;
 • Monteren van dek beslag zoals lieren, klemmen, blokken.
vanaf€2250p/m
Werkvoorbereider
Omgeving Nijmegen
Als werkvoorbereider maritiem bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor o.a.:
 • Ondersteunen van projectleider bij diverse administratieve afhandelingen
 • Opstellen van werkinstructies en bepaalt de tijdsbesteding voor de werkzaamheden
 • Uitrekenen van benodigde materialen
 • Uitwerken van een definitief ontwerp
 • Controleren van tekeningen
 • Verzorgen van informatie op het gebied van bestellingen, levertijden, prijzen etc.
 • Ondersteunen van het team van monteurs door het geven van technische hulp en aanwijzingen
 • Maken van uitvoeringsbegrotingen voor de projectleider en voor het monteursteam
 • Verzorgen van vergunningen en andere vereiste documenten
 • Toezien op naleving van kwaliteits-, arbo-, milieu- en technische richtlijnen
vanaf€3000p/m