Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
6 vacatures gevonden
Jr. Engineer
Gorinchem
Wil jij deel uitmaken van een wereldwijd en toonaangevend team in de ontwerp- en bouwsector van onderwateruitlaten en watergekoelde uitlaatsystemen voor superjachten? Bij onze relatie krijg je de kans om jouw passie voor techniek tot uiting te brengen en te werken aan projecten van topklasse.
Gelegen in het hart van de Nederlandse superjachtindustrie, heeft onze relatie honderden projecten succesvol afgerond dankzij jarenlange ervaring. Het team streeft voortdurend naar innovatie en kwaliteit, en levert maatwerkoplossingen van de hoogste standaard voor hun klanten.

Als Junior Engineer ben je betrokken bij het ontwerpen van uitlaatsystemen voor de meest luxe privéjachten ter wereld. Na een gedegen inwerkperiode krijg je de kans om mee te werken aan alle aspecten van het ontwerpproces. Bovendien zul je regelmatig betrokken zijn bij proefvaarten, afname en inbedrijfstelling, zowel nationaal als internationaal.

Wat ga je doen?
 • Ontwerpen van uitlaatsystemen voor de megajachtsector
 • Afname van onderdelen
 • Uitvoeren van proefvaarten
 • Ondersteunen van de verkoopafdeling
 • Andere relevante werkzaamheden
vanaf€2.750p/m
Engineer Constructie Jachtbouw
Aalsmeer
Geen jacht is hetzelfde. Ieder project is anders qua complexiteit, detaillering en materiaalgebruik. 1 ding is wel hetzelfde en dat is jouw liefde voor het vak. Ben jij de Engineer Constructie die wij zoeken?

Als Engineer Constructie ben jij werkzaam binnen de discipline ‘Scheepsbouw’ van de afdeling engineering. Je kijkt mee met het op te leveren werk van het architectenbureau en de cascobouwer en ziet erop toe dat de verwachte kwaliteit geleverd wordt. Dit alles in constante afstemming met de verschillende betrokken disciplines.
Naast dat je zelf diverse arrangements uitwerkt, lever je informatie aan over de te integreren outfitting items en standaard werfdetails. Projectmatig werken zit in jouw DNA en daarom anticipeer je zonder moeite op het engineeringsproces door de planning te volgen die is opgezet vanuit de principes van Operational Excellence (OE). Bij alles wat je doet, maak je gebruik van parate kennis, best practices en gemaakte keuzes uit het verleden.

Voor ieder bouwnummer wordt een engineering team geformeerd bestaande uit verschillende disciplines. De discipline Scheepsbouw van de afdeling Engineering is verantwoordelijk voor alle scheepsbouwkundige aspecten van de jachten die op de werf in aanbouw zijn. Het team heeft de verantwoordelijkheid om een integraal engineeringspakket op te leveren dat past binnen de kaders van het contract, ontwerpuitgangspunten, planning en budget. Uiteraard moet er rekening gehouden worden met de regelgeving, (af)bouwprincipes, bestek en standaarden. Een sterk staaltje teamwork dus.

Wat levert deze baan je op?
 • Een salaris tussen de €3.200 - €5.300;
 • Een pensioenregeling bij StiPP vanaf dag 1;
 • Mogelijkheden tot aanvullende trainingen en opleidingen vanuit Xelvin;
 • Het leveren van een belangrijke bijdrage aan de scheepsbouwkundige aspecten van een luxe jacht;
 • Jaarlijks gezellige kerstborrels & zomerbbq’s met alle medewerkers van Xelvin Jacht- en Scheepsbouw.
vanaf€4.000p/m
Naval Architect
Hoofddorp
Laten we beginnen met wat wij te bieden hebben!
 • Uiteraard lever jij als Naval Architect een belangrijke (en noodzakelijke) bijdrage aan het custom-build jacht;
 • Bij de Voogt Naval Architects is alle expertise onder één dak te vinden, van het totale ontwerp- en engineeringsproces. Daarnaast hebben ze een Research & Development afdeling.
 • Je ontvangt een salaris tussen de 4000 & 5000 euro bruto per maand;
 • Bij ons ontvang je een jaarcontract. Hierna treedt je in dienst bij de Voogt;
 • Jaarlijks worden er uitjes georganiseerd zoals de kerstborrel & zomerbbq. We willen jou hier graag bij hebben!

Dan over de functie:
Als Naval Architect concretiseer jij de meest uitdagende (technische) wensen van de klanten, hierbij verlies je het scheepskundige ontwerp nooit uit het oog. Jij focust je op het leveren van een scheepsontwerp, het aanpakken van vraagstukken en het toepassen van nieuwe technieken in het ontwerp. Je bent verantwoordelijk van de conceptfase tot de opleveringsfase. Samen met het team zorg je ervoor dat de projecteisen haalbaar zijn. Daarnaast heb je nauw contact met andere specialismen in de organisatie.

Tot je verantwoordelijkheden behoren:
 • Het opzetten, berekenen en uitwerken van scheepsontwerpen;
 • Checken of de informatie accuraat is en het maken van een kritische analyse ten aanzien van de maak- en haalbaarheid van het ontwerp;
 • Het ondersteunen en adviseren van de Naval Architects ten aanzien van ontwerp integriteit conform de randvoorwaarden;
 • Het volgen van de ontwikkeling van normen, standaarden en procedures. Met als doel het optimaal inzetten van kennis & kunde.
vanaf€4.000p/m
Sailing Systems Engineer
Vollenhove
Laten we beginnen met wat wij te bieden hebben!
 • Als Sailing Systems Engineer lever je een grote bijdrage aan het design en uiteindelijk de productie van zeilsystemen. Een héél belangrijk onderdeel van een zeiljacht;
 • Rondal staat voor technsiche innovaties, waarbij vindingrijkheid en vakmanschap centraal straan;
 • Je ontvangt een salaris tussen de 3500 - 4000 euro bruto per maand;
 • We bieden je een Xelvin jaarcontract, waarna je bij Rondal in dienst zult treden;
 • We organiseren allerlei uitjes gedurende het jaar, hierbij kun je denken aan: een kerstborrel, maar ook een zomer BBQ. We kijken ernaar uit je erbij te hebben!

Dan naar de werkzaamheden als Sailing Systems Engineer:
Jouw verantwoordelijheden variëren van het opzetten van concepten en het uitvoeren van berekeningen tot het in detail uitwerken van ontwerpen. Daarnaast test je de zeilsystemen in de praktijk. Voor het uitwerken van de otnwerpen worden verschillende 2D & 3D CAD-pakketten gebruikt. Het grotendeel van het ontwerp wordt uitgevoerd met behulp van simulatiesoftware (FEM/CFD). De werkzaamheden maar ook de producten bieden een technische mix van scheepsbouw, werktuigbouw, lucht-zeilvaart en mechatronica.
vanaf€3.500p/m
Tekenaar Autocad
Dordrecht
Bij onze relatie hebben we een mooie kans voor een getalenteerde interieurontwerper/engineer om het team te versterken. Als onderdeel van het team zal je verantwoordelijk zijn voor het uitwerken van 1:20 jachtinterieurs op basis van verkoopbestekken en het produceren van productietekeningen. Je zult zelfstandig en soms in teamverband werken, waarbij je van begin tot eind medeverantwoordelijk bent voor het project.

Het bedrijf bestaat al sinds 1981 en is een toonaangevende producent van hoogwaardige interieurs voor luxe jachten, en heeft een grote reputatie als vaste partner voor grote Nederlandse jachtwerven. Als onderdeel van het team krijg je de kans om jouw passie voor hout en design te combineren.
vanaf€3.250p/m
Electrical Engineer
Emmeloord
We zoeken iemand die helemaal thuis is in elektrotechniek en het tof vindt om de handen uit de mouwen te steken. Als electrical engineer ben jij degene die ervoor zorgt dat de projecten vlekkeloos verlopen, volgens de specs, binnen budget en op tijd!
Jij gaat helemaal op in technische tekeningen en specificaties. Wat er ook op je bureau belandt, jij draait er je hand niet voor om. Berekeningen maken voor verschillende elektrotechnische onderdelen? Geen probleem, dat is voor jou gesneden koek! Daarnaast ben jij de go-to persoon voor het ontwikkelen en onderhouden van de standaarden binnen de elektrotechnische discipline. Dat betekent dat je niet alleen zelfstandig werkt, maar ook een belangrijke rol speelt in het verbeteren van onze processen en kwaliteit.
Ben jij klaar om je elektrotechnische skills te laten zien en het team te versterken? Solliciteer nu en wie weet zitten we binnenkort samen om de tafel.
vanaf€3.250p/m