Functieomschrijving

Als Engineer speel je een essentiële rol bij het ontwerp en de berekening van werktuigbouwkundige installaties voor zowel modificatieve als nieuwbouwprojecten. Binnen ons team, dat bestaat uit een projectleider, werkvoorbereider en tekenaar/modelleur, werk je zelfstandig aan het ontwerp van de installaties, wat vervolgens als input dient voor de tekenaar/modelleur.
Je hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met opdrachtgevers tijdens de ontwerpfase en draagt plannen, kennis en informatie over aan de uitvoerende projectleider. Daarnaast beoordeel je wijzigingen in het ontwerp en adviseer of assisteer je bij meer- en minderwerk.
Je bent verantwoordelijk voor de planning en voorbereiding van werkzaamheden binnen onderhoudscontracten en hebt inzicht in de aanvraag- en contractdocumenten van projecten, inclusief de technische en financiële risico's die hierbij komen kijken.
Verder zorg je samen met het team voor het gereedkomen, accorderen en tijdig indienen van de aanbestedingsstukken. Je houdt toezicht op de werkzaamheden en geeft vakinhoudelijke aanwijzingen, verwerkt onderhoudsrapportages en stelt technische rapportages op.
Ook speel je een rol bij de materiaalkeuze en bestelling, waarbij je levertijden en hoeveelheden nauwlettend bewaakt, altijd in overleg met het team.

Functie-eisen

  • Een afgeronde MBO+ / HBO-opleiding in Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of een vergelijkbare richting.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Bekendheid met de gangbare computerprogramma's voor het maken van tekeningen en technische berekeningen.
  • Representatief, klantvriendelijk, stressbestendig, flexibel en enthousiast.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Sterke communicatieve vaardigheden.
  • Vermogen om goed in teamverband te werken.

Kortom, een positie die niet alleen jouw technische vaardigheden uitdaagt, maar ook jouw leiderschap en innovatieve geest aanspreekt.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature of heb je nog wat extra informatie nodig?
Voel je vrij om contact met mij, Romy, op te nemen via 0645038532. Stuur gerust ook een e-mail naar r.beukelman@xelvin.nl, of solliciteer direct via onze website.

Ik kijk ernaar uit om met je in gesprek te gaan en al je vragen te beantwoorden.

Salaris

€3.000 - €4.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf richt zich op integrale dienstverlening. Zij beginnen met het luisteren naar de wensen, behoeften en ervaringen van hun opdrachtgevers met betrekking tot hun gebouwen. Vervolgens delen zij graag hun uitgebreide expertise op het gebied van energie, ICT, industrie, beveiliging en installatietechniek. Samen met hun opdrachtgevers streven zij naar kwalitatieve oplossingen op maat, die voldoen aan alle vereisten op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen en kostenreductie.

Ze verzorgen het projectmanagement bij innovaties en renovaties van gebouwen. Door hun brede kennis, landelijk netwerk en nieuwste technologieën maken ze van elk project een succes. Elk project is een team-effort en bij elk project streven ze naar een duurzame relatie met hun klant. Zo zorgen ze ervoor dat ze steeds beter worden door actief mee te denken, kansen te zien en initiatief te tonen. Ze werken samen aan het beste resultaat voor klanten en partners. ''Samen maken we de toekomst.''

Locatie

Rotterdam
Romy Beukelman

Solliciteren of meer informatie?

Romy Beukelman
Managing Consultant

+31 (0)6 45 03 85 32 r.beukelman@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 45 03 85 32
r.beukelman@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?