• Rotterdamse havenstadmentaliteit: no-nonsense en ondernemend. Xelvin in een nutshell ;-)
 • Jouw nieuwe collega’s Sharleen, Darwyn, Sunny en Romy scoren niet alleen graag binnen de arbeidsbemiddeling, maar ook tijdens een potje darts of tafelvoetbal. Blóedfanatiek.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, met als vaste prik roti op vrijdag.

Functieomschrijving

Dankzij jou vinden technische talenten een nieuwe baan die perfect bij hen past. En personeelstekort bij jouw klanten is wat jou betreft verleden tijd. Wanneer jouw geworven klant en kandidaat ook na de detacheringsperiode nog voor elkaar blijven kiezen, juich jij het hardst van iedereen. Die kick die je dan voelt? Heerlijk!

Over die kick gesproken... Sharleen, Darwyn, Sunny en Romy staan binnen Xelvin bekend om hun gedrevenheid en resultaatgerichtheid. Het is niet voor niets dat zij een van onze snelst groeiende vestigingen zijn. En je voelt hem vast al aankomen... Daarom zoeken wij jou om dit team uit te breiden!

Jouw werkzaamheden als Managing Consultant zijn zowel klant- als kandidaatgericht. Jij:
 • Bezoekt klanten om de vacatures en organisatie beter te begrijpen, want zo maak jij de juiste match.
 • Speurt naar (inter)nationale techneuten en spreekt hen uitvoerig om te ontdekken wat van voor vlees je in de ‘Kuip’ hebt. Van welke technische uitdaging gaan hun ogen écht twinkelen?
 • Voert evaluatiegesprekken met jouw klanten en gedetacheerde Xelvin-medewerkers. Onze slogan al gezien? Een vinkje of voldoende is zó 2023. EXPECT MORE. EXPLORE MORE.

Naast dat jullie samen strijden voor de beste resultaten, borrelen jullie regelmatig of gaan lekker uiteten. Niet alleen als team, óók met jullie nieuwe (internationale) medewerkers om ze een warm welkom te geven bij Xelvin en in Nederland.

Als Managing Consultant:
 • Enthousiasmeer jij klanten en kandidaten en bindt je ze aan je. Omdat we technisch talent uit verschillende landen aantrekken, spreek je zowel goed Nederlands als goed Engels.
 • Is ervaring in arbeidsbemiddeling mooi meegenomen. Jouw winnaarsmentaliteit is ons nog meer waard.
 • Ben je ondernemend, daadkrachtig en proactief.

Wat hebben wij jou te bieden?
 • Salaris tussen € 2.750,- en € 4.000,- bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een jaarlijkse bonus in april op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik. Dus waar gaat jouw volgende vakantie naar toe?
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
 • Het allerbelangrijkste: leuke collega’s. Xelvin is een familie die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. We hebben een eigenzinnige benadering, zijn niet te serieus, wel altijd duidelijk en hebben soms een vleugje zelfspot.

Enthousiast geworden? Laten we snel kennis maken! Solliciteer direct of neem contact op met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Of plan direct een online kennismaking in met Joëlla via https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€2.750 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin, dé detacheringsclub die nationale en internationale technische professionals verbindt met de perfecte werkgever. Bij ons ben jij in controle over jouw eigen succes en dat van jouw team. We geloven niet in KPI-gestuurde input, maar in de resultaten die we bereiken. Wij moedigen ondernemerschap aan. Jij wil iets bereiken, samen zorgen we dat het lukt. Geen gedoe met ellebogenwerk en onderlinge rivaliteit, maar samen als team successen behalen én vieren. Jouw winnaarsmentaliteit laat je vooral zien tijdens een potje darts of tafelvoetbal.

Locatie

Rotterdam
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?