Process Engineer

Geplaatst op 02 December 2019
  • Gelderland
  • HBO
  • €2.500 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Process engineer realiseer je robuuste flexibele en efficiënte productielijnen. Je ondersteunt onze organisatie op het gebied van procesoptimalisatie, procesinnovatie en procesengineering. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen zoals productie, technische dienst en research & development en ziet het als een uitdaging om afdelingen bij elkaar te brengen.

In de rol van Process engineer ben je nauw betrokken bij conceptontwikkeling en de vertaalslag die gemaakt moet worden naar de proces apparatuur binnen productie. Daarnaast lever jij een actieve bijdrage aan verbeteringen op procestechnologisch gebied. Door jouw input blijft de kwaliteit van het food product hoog en verloopt alles op procestechnologisch gebied soepel.

Het praktisch testen, zelfstandig opzetten en uitvoeren van procestechnologische verbeteringen ten aanzien van de productie vormt een essentieel onderdeel van je werk. Daarnaast ben je als Process engineer nauw betrokken bij diverse projecten op het gebied van procesvernieuwing en kostenbesparing.

Functie-eisen

- HBO werk- en denkniveau;
  • Een diploma op het gebied van levensmiddelentechnologie en/of procestechnologie is een pré
Contact

Mijn naam is Cees Hendriksen en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via: 06 – 13 50 08 33 of c.hendriksen@xelvin.nl

Vergoeding

€2.500 - €3.500 bruto per maand

Locatie

Gelderland