Functieomschrijving

Voor de afdeling Containerized Solutions draai je uiteenlopende projecten in diverse takken van de (internationale) industrie, waarbij de focus ligt op de energietransitie. Dit loopt uit een van energieopslag, waterstof productie, (afval)water zuivering tot en met afvalverwerking. Uiteraard verloopt het e.e.a. conform de afgesproken, planning, budgetten en klanteisen.

In de functie van Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het volledige traject vanaf verkoop tot en met de succesvolle oplevering van projecten. Je zorgt voor een ‘gestroomlijnde’ samenwerking binnen jouw projectteams. Ieder project heeft zo zijn eigen uitdagingen, maar verschillen tegelijkertijd ook van grootte en doorlooptijd.

Functie-eisen

We vinden het belangrijk dat je je staande weet te houden in een dynamische omgeving, waar prioriteiten stellen en het overzicht bewaren voor jou vanzelfsprekend is. Daarnaast breng je het volgende mee:

  • HBO- diploma richting werktuigbouwkunde
  • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring hebt in een soortgelijke functie
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • Je neemt initiatief, bent klantgericht en communicatief zeer vaardig.

Salaris

€3.250 - €4.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal Business Units (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is het bedrijf in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere, en misschien nog wel belangrijker, duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypes en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand én hand met de meest innovatieve en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 180 medewerkers. Wat kenmerkend is voor het bedrijf is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleine startup’.

Locatie

Oldenzaal
Sharbel Abouzeid

Solliciteren of meer informatie?

Sharbel Abouzeid
Managing consultant

+31 (0)6 45 03 15 92 s.abouzeid@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 45 03 15 92
s.abouzeid@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?