• Xelvin heeft een mooie propositie binnen de techniek waarbij je zelf bouwt aan jouw klantenbestand en je pool van (inter)nationale medewerkers.
 • Een rol in teamverband mét ondernemersvrijheid. Met jouw creativiteit pionier je naar nieuwe commerciële successen.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.

Functieomschrijving

Technisch personeelstekort bij jouw klanten? Wat jou betreft verleden tijd! Jouw missie is het vinden van de perfecte match die niet alleen voldoet aan de eisen, maar deze zelfs overtreft. Je zoekt actief naar nieuw (inter-) nationaal technisch talent en bouwt aan duurzame relaties met zowel jouw klanten als kandidaten.

Als Managing Consultant voor team Engineering & Management werk je met klanten in de hightech machinebouw en de automatiseringsindustrie, variërend van het MKB tot grote multinationals. Je bemiddelt technici op hbo- en wo-niveau, zoals Project Managers en Mechanical, Software, Electrical, Maintenance en Field Service Engineers.

Met jouw ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling heb je laten zien dat je succesvol bent. Je bent een ware acquisitie-expert die niet bang is de telefoon te pakken en deuren te openen. Jij weet precies hoe je new business moet binnenhalen, maar ook hoe je deze als klant verder kunt ontwikkelen. En je bent altijd op zoek naar het beste talent, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Je gaat proactief te werk en denkt altijd een stap vooruit.

Maar wat jou écht drijft, is de kans om mee te bouwen aan de groei van Xelvin en het team Engineering & Management. Je bent een echte ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe kansen om te groeien en te ontwikkelen.

Als Senior Managing Consultant:
 • Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling en affiniteit met de technische sector.
 • Enthousiasmeer jij klanten en kandidaten en bindt je ze aan je. Zowel in het Nederlands als Engels.
 • Laat je jouw winnaarsmentaliteit extra zien tijdens een fanatiek potje tafeltennis.

Samen met je collega’s Marin, Fleur, Bram en Vivica strijd je voor de beste resultaten. En de successen vieren jullie graag tijdens de vrijdagmiddagborrel met je collega’s in Eindhoven.

Dit bieden wij:
 • Salaris tussen € 4.000,- en € 5.000, bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een jaarlijkse bonus op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
 • Leuke en betrokken collega’s. Xelvin is een hechte club die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten.

Klinkt dit als jouw ideale uitdaging? Solliciteer nu en zet de volgende stap in je carrière als Senior Managing Consultant bij Xelvin! Neem voor vragen contact op met onze Corporate Recruiter, Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl of plan direct een kennismakingsafspraak in via: https://bit.ly/46XkNdR.

Salaris

€4.000 - €5.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin, dé detacheringsclub die nationale en internationale technische professionals verbindt met de perfecte werkgever. Bij ons ben jij in controle over jouw eigen succes en dat van jouw team. We geloven niet in KPI-gestuurde input, maar in de resultaten die we bereiken. Wij moedigen ondernemerschap aan. Jij wil iets bereiken, samen zorgen we dat het lukt. Geen gedoe met ellebogenwerk en onderlinge rivaliteit, maar samen als team successen behalen én vieren. Jouw winnaarsmentaliteit laat je vooral zien tijdens een fanatiek potje pingpong.

Locatie

Eindhoven
Joëlla Morssink

Solliciteren of meer informatie?

Joëlla Morssink
Corporate Recruiter

+31 (0)6 22 14 89 58 j.morssink@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer’-knop te klikken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.
Kennismaking
We leren je graag kennen. En jij bent nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat Xelvin jou te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken!
Persoonlijke profielanalyse
Ben je benieuwd naar je eigen werkgedrag? Wij ook! Daarom voeren we een persoonlijke profielanalyse (PPA) uit. Dit biedt interessante stof voor ons vervolggesprek.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?