Service Coordinator

Geplaatst op 25 September 2019
  • Overijssel
  • MBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Je nieuwe baan als service coordinator op de backoffice op de centrale servicedesk houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het oplossen van de storingsmeldingen vanuit het hele land. Nadat je collega's van de Front Office telefonisch of per mail de storing heeft aangenomen, zorgt de afdeling planning voor dat de monteur of servicetechnicus wordt ingepland om de storing te verhelpen. Daarna kom jij als service coordinator samen met je 4 directe collega's in beeld. Jij ondersteunt de monteur of servicetechnicus op locatie, verwerkt de meldingen, zorgt voor materialen, denkt mee in de oplossing en het verhelpen van de storing en onderhoudt de contacten met de lokale vestigingen.

Het is een functie waarbij je goed bent in het prioriteren van de meldingen, je kan tegen stress en je bent communicatief sterk naar de klanten en de monteurs. Tevens ben je goed in staat met office applicaties te werken. Kennis van ACTO is een pre. We bieden een mooie uitdagende functie in een enthousiast en ambitieus team dat volop in ontwikkeling is. Na een periode van detachering, kom je rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever.

Je krijgt een jaarcontract met maandelijks salaris, een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Tevens ontvang je 24 vakantiedagen en 13 adv-dagen. Tevens bouw je vanaf de eerste dag pensioen op en krijg je bij ziekte 100 procent doorbetaald. Gedurende de detacheringsperiode geven we je ondersteuning, begeleiding en denken we mee in aanvullende opleidingen.

Functie-eisen

MBO techniek opleiding niveau 3 of hoger of enkele jaren ervaring (met technische kennis) in een soortgelijke functie
Praktijkervaring in het verleden als servicetechnicus/ monteur is een pré
Goede communicatieve en luistervaardigheden
Kennis van van office applicaties
Kennis van ACTO is een pré
40 uur per week beschikbaar
Stressbestendig en goed in het stellen van prioriteiten
Felxible instelling qua werktijden
Oplossingsgericht en stressbestendig

Bedrijfsprofiel

Je toekomstig werkgever is een innovatief, landelijk, toonaangevend installatiebedrijf dat actief is in de utiliteit en de industrie. Dagelijk is ze bezig om te zorgen voor een uitstekend leef- en werkklimaat, (brand)veiligheid, communicatie en duurzame energievoorziening bij haar opdrachtgevers. De organisatie kenmerkt zich door haar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en langdurige samenwerkingsverbanden. De organisatie heeft 2.200 medewerkers en 14 vestigingen door heel Nederland.

Samen is het waar het bij je toekomstige werkgever om draait, samen met je collega's en samen met haar opdrachtgevers. Ze zijn de komende jaren op zoek naar 600 collega's die samen de toekomst gaan maken.

Locatie

Zwolle