Werkvoorbereider elektrotechniek

Geplaatst op 30 July 2020
  • Beverwijk
  • MBO
  • €3.250 tot €3.750
Solliciteer

Functieomschrijving

Weet je nog dat je vroeger speelde met lego? Het begon met het opbouwen van een huis aan de hand van het boekje wat erbij zat. Je fantasie zorgde voor uitbreiding en het huis werd groter en mooier. Met de jaren kwam de behoefte om dingen te automatiseren en werd je in staat gesteld om bijvoorbeeld de deur automatisch te kunnen openen. Natuurlijk moest dit foutloos gebeuren en eigenlijk mocht niemand aan jouw zelfgebouwde huis komen. Met de uiterste precisie had je dit gebouwd en je vriendjes moesten je instructies horen over hoe zij moesten omgaan met alles. Eigenlijk was je toen al een werkvoorbereider van jouw huis.

Stel je eens voor als je dit voor een hele fabriek zou mogen doen? De fabriek bestaat al en dient goed te worden onderhouden zodat het productieproces zich zonder fouten kan voorzetten. Aan de hand van preventief onderhoud zorg je ervoor dat de stops geruisloos verlopen en dat de juiste gespecialiseerde partners hun werk kunnen doen.

Als werkvoorbereider elektrotechniek in Beverwijk krijg je de kans om hieraan te werken, aangezien jullie allemaal de klant tevreden willen stellen met passende oplossingen.

Hoe ziet jouw dag eruit als werkvoorbereider elektrotechniek ?
Volgende week staat er een grote onderhoudstop op de agenda en deze week loop je alle details na. Zijn alle externe partijen aangemeld, zijn alle materialen onderweg en alle werkorders goed gekeurd? De werkplaats is dichtbij, zodoende neem je geregeld een kijkje bij je collega’s of de machineonderdelen al klaar staan om in te bouwen. Dit zijn zomaar een aantal dingen die je als werkvoorbereider elektrotechniek kan tegenkomen

De diversiteit in de groep is volop aanwezig en collega’s werken al jarenlang bij de organisatie. De ervaring en kennis van installaties is van een hoog niveau waardoor iedereen flexibel is om elkaar te helpen.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
  • MTS opleiding elektrotechniek of Mechatronica
  • Ervaring binnen de grovere industrie is mooi meegenomen

Wij bieden
  • Salaris € 3.250 en € 3.750 bruto per maand
  • 40 urige werkweek
  • 40 vakantiedagen
  • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3
  • Na het jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf

Contact
Mijn naam is Frank Reinders en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : 06 – 13 0 0 78 51 of f.reinders@xelvin.nl

Vergoeding

€3.250 - €3.750 bruto per maand

Locatie

Beverwijk