Xelvin Oil & Gas

Specialist in de Exploration en Production industrie

E&P Specialist

Xelvin Oil & Gas is een gespecialiseerde afdeling binnen Xelvin die zich volledig heeft toegelegd op de Exploration & Production industrie. Mensen die bekend zijn met deze industrie weten dat dit niet op halve kracht kan. De gigantische impact van leveringsproblemen of derving, en de uitdagende installaties en veiligheidsrisico’s maken dat de E&P industrie met geen andere is te vergelijken.

Daarom biedt Xelvin Oil & Gas professionele en blijvende oplossingen voor dit krappe en specialistische segment. Met onze uitgediepte marktkennis, ons sterke Europese netwerk en onze unieke visie op maatwerk van internationaal recruitment, zijn wij altijd in staat om de wens naar hoger opgeleide E&P technici snel, duurzaam en succesvol in te vullen.

Neem contact op

Wij bemiddelen technici voor:

 1. Asset owners & operators Oliemaatschappijen actief op de Noordzee: Nederland, Engeland, Noorwegen, Denemarken en Duitsland.
 2. Hoofdaannemers De hoofdaannemers van de E&P industrie zoals consortia en gespecialiseerde serviceorganisaties.
 3. Internationale projectteams Samengesteld uit zowel Nederlandse als lokaal geworven E&P specialisten. Desgewenst verzorgen wij voor lokale verloning.
 1. Exploration & development
 2. Subsurface
 3. Drilling
 4. Reservoir management
 5. Production Engineering
 1. Production support
 2. Asset Management
 3. Operational Support
 4. Projects
 5. SHEQ
Bekijk alle vacatures

Altijd een oplossing

Het valt niet mee om verzekerd te zijn van voldoende (zij)instroom in een klein en specialistisch segment als de E&P industrie is. En dan hebben we ook nog te maken met een sterke vergrijzing.

Om onze industrie weerbaar te houden, en ervoor te zorgen dat we nu en voor de toekomst een sterk antwoord op deze uitdagingen bieden, garandeert Xelvin Oil & Gas een passende zij-instroom op de volgende manieren:

 1. TOP-X MASTERCLASS upstream Een collectieve en specialistische deeltijdopleiding op HBO niveau. Hier brengen wij zij-instromers niet alleen de belangrijkste kennis van de industrie bij, maar staat we ook uitgebreid stil bij de aardwetenschappelijke en maatschappelijke aspecten van E&P.
 2. International recruitment Wij doen geen concessie aan kwaliteit. Ook niet bij krapte onder Nederlandse E&P technici. Daarom werven wij onze specialisten ook internationaal. Met name Zuid Europa vormt voor ons een belangrijke bron van talentvolle E&P technici.
 3. Techniek 3.0 Met ons Techniek 3.0 platform verbinden wij mensen met een passie voor techniek. We stimuleren het vakenthousiasme bij zij-instroom en trainen onze technici. En voor onze nieuwe krachten uit binnen- en buitenland verzorgen wij de volledige integratie, van huisvesting tot het vinden van een geschikte sportschool.
 4. uw specifieke oplossing Werken met techniek blijft mensenwerk, dus dat betekent dat vragen niet altijd met vaste formules zijn te beantwoorden. Daarom zoeken wij als ondernemende specialist in uw vakgebied continu naar nieuwe ideeën en oplossingen voor uw uitdagingen.

Werken in de E&P industrie?

Vaar jij wel bij de unieke en veelzijdige omstandigheden van deze bijzondere branche? Stuur dan jouw CV naar ons op. We nemen dan snel persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden met je door te nemen.

Upload bij voorkeur een PDF file of een Word document.

Samenwerken?

Binnen Xelvin hebben wij onze volledige werkwijze en structuur afgestemd op de kracht van ondernemende vrijheid. Wij geloven dat dit ons bijzonder maakt. Bent u benieuwd naar wat deze unieke aanpak voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we geven graag meer uitleg.

Xelvin Oil & Gas werkt landelijk vanaf de Luchthaven van Den Helder. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 0223-222 123 of via het mailadres: denhelder@xelvin.nl

Neem contact op

Onze expertise

Exploration & Development:

Production Support:

Blijf op de hoogte over Xelvin Oil & Gas:

Meer weten? Bel ons op: +31 (0) 223 222 123