Voorjaarsactie 2023De komende weken gaan we met elkaar én tegen elkaar strijden om een zo leuk mogelijk weekend weg met de regio of de specials te verdienen.

‘Expect more, explore more`, dat is ons nieuwe credo. Wanneer we meer met elkaar gaan verwachten, dan gaan we meer krijgen. Door met elkaar aan de slag te gaan en er zoveel mogelijk samen uit te halen, gaan we onze grenzen verleggen. Deze actie heeft een aantal elementen die bij ons als organisatie passen: samenwerken, ondernemerschap, sales, gunnen, ontwikkelen, grenzen verleggen en natuurlijk samen successen vieren.

De afgelopen tijd zijn we hard aan het werk geweest om de basis op orde te brengen, teams uit te breiden, klanten te spreken, veel nationale- en internationale kandidaten te spreken. De komende weken gaan we met elkaar extra gas geven op kandidaten spreken, aanbieden bij bestaande- en nieuwe klanten, matchgesprekken afspreken en starters maken.

Mijn ervaring is dat je er met elkaar een mooie tijd van kan maken. Ga er 100% met elkaar voor, dan kun je er ook 100% van gaan genieten. We zijn een mooie club en hebben veel in onze mars. Het beste gaat nog komen! Ik wil jullie samen veel succes wensen met deze actie.

Hartelijke groet,

Bob