Xelvin | Software Development, onze werkwijze


Xelvin Software Development - Grenzeloos netwerk voor software ontwikkelaars

Xelvin Software heeft een uniek (inter)national netwerk van hoogopgeleide Software Engineers binnen de vakgebieden:

  • Embedded Software development
  • Automation Software development
  • Application Software development

Hierbij maken wij gebruik van een intensieve samenwerking met 50+ universiteiten en lokale recruitment partners in binnen- en buitenland. Xelvin Software ontzorgd u in uw volledige recruitment proces, alsmede volledige relocatie & integratie traject voor kennismigranten. Kandidaten zijn beschikbaar op basis van detachering voor project en vaste functies, met kosteloze overname na afloop van de inleenperiode. Graag stellen wij ons unieke netwerk van Software professionals beschikbaar afgestemd op de korte en langetermijn behoeften van uw organisatie.

Xelvin netwerk voor u

Het netwerk van Xelvin Software Development bestaat uit hoogopgeleide werknemers met veelal een Bachelor of Master in een technische software opleidingsrichting, aangevuld met relevante werkervaring binnen uitdagende, complexe en technisch georiënteerde software ontwikkel omgevingen. Xelvin Software Development beschikt over een grote groep ontwikkelaars in een lopend dienstverband en een uitgebreid netwerk van (inter)nationale kandidaten welke op basis van uw wervingsprofiel door onze consultants aan u voorgesteld en bemiddeld kunnen worden.

Focus gebieden

De medewerkers die gedetacheerd worden door de afdeling Software van Xelvin zijn actief betrokken bij innovatieve projecten binnen complexe en uitdagende vakgebieden zoals Hightech & Embedded solutions, Automation Industry, Automotive, Aerospace, Semiconductors, Electronics, Telecom en Healthcare. Zij dragen met hun vaardigheden en kennis bij aan allerlei kennisintensieve software toepassingen gericht op Embedded-, Automation- en Application Software Development.

Complete dienstverlening in RECRUITMENT – DEVELOPMENT – RELOCATION – INTEGRATION

Xelvin verzorgt voor u de (voor)selectiegesprekken zodat u enkel relevante kandidaten voorgesteld krijgt, met de juiste kwalificaties en persoonlijkheid, afgestemd op uw verwachtingen. Voor de internationale medewerkers verzorgt Xelvin alle zaken rondom de tewerkstelling en het verblijf van de medewerker in Nederland. Xelvin is erkent referent bij de Immigratie & Naturalisatie Dienst voor het aanvragen van een werk- en verblijfsvergunning voor niet EU nationaliteiten. Ook ondersteunen wij bij het vinden van goede huisvesting en verdere administratieve noodzakelijkheden. Naast het bemiddelen naar een uitdagende baan binnen uw organisatie heeft Xelvin ruime ervaring met succesvolle integratie van internationals binnen Nederland. Zo verzorgt Xelvin Nederlandse lessen en meerdere sociale- en ontwikkelings- bijeenkomsten per jaar waarbij medewerkers geïntroduceerd worden in bestaande sociale netwerken van (oud) Xelvin medewerkers.

Wilt u graag in contact komen met Xelvin Software Development?

Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)40- 2910056