André Hulsebos

André Hulsebos

Operationeel Manager +31 (0)6 19 27 39 34
a.hulsebos@xelvin.nl
“Xelvin is een jonge ambitieuze club met een persoonlijke benadering, wat mij erg aanspreekt. "

Ik ben André Hulsebos, woonachtig in Leek en sinds april 2016 werkzaam als Operationeel Manager bij Xelvin in Groningen.

Na het behalen van mijn studie Communicatie & Media ben ik al vrij snel in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan en met veel plezier te hebben gewerkt in diverse functies ben ik in gesprek gekomen met Xelvin. Xelvin is een jonge ambitieuze club met een persoonlijke benadering, wat mij erg aanspreekt.

Vanuit Xelvin Groningen houd ik mij bezig met de bemiddeling van MBO/HBO/WO profielen binnen de technische branche. De focus ligt op werktuigbouwkunde en elektrotechniek, een leuke tak van sport, waar ik inmiddels alweer ruim 8 jaar werkzaam in ben.

Het echt goed kennen van het bedrijf en de kandidaat zorgt voor de juiste match. De voldoening van het maken van de juiste match en daarbij helpen met het realiseren van ambities van kandidaten en bedrijven, maakt het werk zo leuk!

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig langs het voetbalveld te vinden als trainer bij WVV in Winschoten. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden te toeren op de racefiets!

Ben jij ook toe aan een volgende stap of kan ik je helpen in kaart brengen van een personeelsvraagstuk? Ik nodig je graag uit voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken!