Fleur Mooren

Fleur Mooren

Managing consultant +31 (0)6 22 02 87 22
f.mooren@xelvin.nl

The most recent job listings from Fleur Mooren

Field Service Engineer
Nederweert
Jij bent het gezicht van bij de opdrachtgevers

Je auto is geladen, de planning is duidelijk en al vroeg in de ochtend rijd je de opgaande zon tegemoet naar die mooie plek waar jouw opdracht voor de dag ligt. Het klinkt als vakantie toch? Maar nee, voor jou is dit de dagelijks realiteit!

Zodra je bij start als Servicemonteur, word je natuurlijk niet meteen in het diepe. Eerst leer je de robotcellen te plaatsen en deze in te regelen bij de opdrachtgevers. Zodra je dit volledig zelfstandig kan en weet hoe je andere problemen kan oplossen, ga je in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zelfstandig:
 • Storingen oplossen;
 • Robotcellen in bedrijf stellen;
 • Geplande hard- en software updates uitvoeren;
 • En gebruikers trainen, zodat onze opdrachtgevers het meest optimale resultaat met hun robots behalen.

Dat betekent dat je dus veel onderweg bent met je eigen auto van de zaak. Je krijgt een tankpas, waarmee je ook in het buitenland mag tanken en de auto mag trouwens ook privé gebruikt worden. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor eventuele overnachtingen, eten en drinken.

Je voelt al aan dat dit een erg zelfstandige functie is, waarbij het van belang is dat je zelf initiatief neemt en zorgt voor een goede communicatie naar je collega’s op de binnendienst en onze opdrachtgevers. Heb je materiaal nodig? Gaat de planning lukken? Zijn er spoedgevallen? Moet er iets geregeld worden? Zit er iets tegen? Jij vindt niets fijner dan onderweg te zijn, je kennis en kunde te mogen inzetten voor onze opdrachtgevers en ervoor te zorgen dat alles netjes wordt geregistreerd en georganiseerd. Ondanks dat je zelf veel onderweg bent, maak je deel uit van een bijzonder hecht team die jou ondersteund waar dat nodig is.

Omdat dit een iinovatief bedrijf is, wordt meedenken over wat er beter kan, erg op prijs gesteld. Ze vinden het belangrijk dat je meegroeit met de nieuwe technieken, oplossingen en doelstellingen, dus aan persoonlijke ontwikkeling is bij dit befrijf geen gebrek!

Wat kun je vanuit ons verwachten?
 • Een goed salaris! Afhankelijk van je leeftijd en werkervaring word je ingeschaald tussen € 2632,-en € 4675,-;
 • Auto van de zaak;
 • Telefoon & laptop;
 • Een leuk team, met een gezonde mix van jonge en oudere collega’s;
 • Veel zelfstandigheid;
 • Een fijne werksfeer en veel ruimte voor plezier!

Het is belangrijk om plezier te hebben
En ook dat hebben ze ook goed geregeld! Ze zorgen voor gratis vers fruit, lunchen samen in de gezellige kantine of zitten lekker buiten. Iedere week is er een gezellige vrijdagmiddagborrel en het hele jaar door worden leuke activiteiten georganiseerd. Ze beschikken over een inpandige fitnessruimte en je kunt meedoen met de wekelijkse training van een professionele trainer. Er zijn nette kleedruimte met douche. En de feestavonden zijn werkelijk waar legendarisch!
vanaf€2.500p/m
Tactisch Inkoper
Rotterdam
Wil jij een cruciale rol spelen in de wereld van offshore wind innovaties? Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zoeken wij een Tactisch Inkoper

Je bent verantwoordelijk voor het (mede) definiëren van het tactische inkoopbeleid en de uitvoering daarvan. Het betreft het inkoopproces van goederen, machines, onderhoud, diensten en inhuur van heavy lift equipment voor onze bestaande fabriek en de nieuwe fabriek
Je bent gedreven, kunt goed zelf je prioriteiten stellen en je hebt al voldoende kennis en inkoopervaring om zelfstandig en autonoom te opereren. Daarnaast ben je ook in staat om in teamverband te werken en daarin mee te denken aan procesverbeteringen voor het bereiken van gemeenschappelijke doelstellingen.

Hoe ga je dit doen?
 • Je coördineert het procurement proces (het totale orderproces) met interne stakeholders; dit betreft veelal het inkopen van goederen, diensten, productiemachines en inleen (heavy lift equipment) en onderhoudscontracten.
 • Het identificeren en ontwikkelen van nieuwe voorkeurleveranciers en reduceren van de niet-voorkeur (non-preferred) leveranciers om zo efficiënt en effectief de fabriek te kunnen laten functioneren.
 • Leveranciers Contractmanagement: Onderhouden van sterke relaties met leveranciers, onderhandelen over planning, prijs en kwaliteit om de meest gunstige combinatie van voorwaarden te verkrijgen;
 • Identificeren en beheren van risico’s in de toeleveringsketen;
 • Effectieve communicatie en samenwerking met interne belanghebbenden zoals productie, logistiek en financiën om de algehele bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen;
 • Analyseren van inkoopgegevens, projectdata en mijlpalen, kostenstructuren en prestatie-indicatoren om rapporten op te stellen en aanbevelingen te doen voor verbetering.
vanaf€4.250p/m