Kees Regeling

Kees Regeling

Managing Consultant +31 (0)6 83 89 16 05
k.regeling@xelvin.nl

The most recent job listings from Kees Regeling

Engineer Infra
Groningen
Als Engineer Infra speel jij een cruciale rol in het realiseren van de wensen van onze opdrachtgevers. Jij zet hun vraag om in een definitief ontwerp, dat als leidraad dient voor jouw collega's van de werkvoorbereiding. Naast het technische aspect, besteed jij ook aandacht aan de financiële kant van het project. Hoewel het in theorie mogelijk is om een kabel of leiding rechtstreeks van punt A naar punt B te trekken, stuit je in de praktijk vaak op uitdagingen.

Wie is bijvoorbeeld de eigenaar van het terrein waarop we aan de slag gaan? Welke obstakels liggen er onder de grond? Is er sprake van verontreiniging of explosieven? Moeten we boren of persen in plaats van graven?

Om een duidelijk beeld te krijgen van het tracé en de omgeving, verzamel jij bodem- en dieptegegevens en graaf je proefsleuven. Soms zijn tekeningen niet volledig up-to-date, dus ga jij zelf op onderzoek uit. Jij adviseert bij het opstellen van specificaties en calculaties en draagt bij aan een efficiënte uitvoering van het project door vergunningen op tijd aan te vragen.

Als Engineer Infra ben jij als het ware de architect van de ondergrondse infrastructuur. Vanaf de start van het project vertaal jij de wensen van de opdrachtgever naar een functioneel ontwerp en werk je dit uit tot een gedetailleerd plan. Jouw creativiteit is hierbij van groot belang, want met slimme oplossingen kun je de uitvoering van het project sterk vereenvoudigen.

Jij hebt een belangrijke rol in het gehele proces en onderhoudt contact met een breed scala aan mensen. Naarmate je meer ervaring opdoet, kun je steeds grotere en complexere projecten aan en fungeer je als coach voor junior engineers.

Ben jij degene die juist energie krijgt van het in de lucht houden van meerdere ballen? Dan ga ik graag het gesprek met jou aan!
vanaf€3.250p/m