“Binnen Xelvin benaderen we alles op teamniveau. Als je het met je team gezellig hebt, komen de resultaten vanzelf. En als de sfeer binnen het team goed is, merken onze kandidaten dat ook!"

Zijn hele leven al een voetballer, sinds een tijd verslaafd aan crossfit en met ‘knap weer’ vaart hij graag op de gemeenschappelijke sloep van hem en zijn zus. Het zijn de zinnen die onze Marcus omschrijven. Een rasechte Sneker. Hij is er geboren en getogen en woont er nog steeds. Samen met zijn vriendin heeft hij er kortgeleden een ‘klushuis’ gekocht. Wat hij nu vol overtuiging kan zeggen is dat hij en zijn vriendin een goed klusteam zijn. Optimaal genieten is wat ze nu samen doen in het compleet verbouwde huis.

Marcus is een mensenmens. Privé, maar ook zakelijk. Het zal je niet verbazen dat hij HRM heeft gestudeerd. Met mensen werken was dan ook een vereiste als Marcus nadacht over zijn carrière. Voordat hij Xelvin kwam versterken heeft hij 3,5 jaar gewerkt bij een bouwkundig detacheringsbedrijf. “Destijds hoorde ik de naam Xelvin vaak vallen. Ik was gelijk gecharmeerd over hoe zij met hun mensen omgaan”.

3,5 Jaar later versterkt Marcus het team van Xelvin Drachten. “Ik ben echt in een warm bad terecht gekomen. Binnen Xelvin benaderen we alles op teamniveau. Als je het met je team gezellig hebt, komen de resultaten vanzelf. En als de sfeer binnen het team goed is, merken onze kandidaten dat ook. Ik zie mijzelf nog erg lang werken in deze 360 graden rol bij deze mooie club.

De meest recente vacatures van Marcus Gorter

Monteur E(W)
Leeuwarden
Xelvin is voor Friesland Campina in Leeuwarden op zoek naar een allround monteur voor in de 5 ploegen.

Wil jij jouw technische vakkennis inzetten om je carrière naar een hoger plan te tillen? Friesland Campina is een grote, internationale organisatie met een uitgebreid scala aan moderne technische apparatuur. We zijn op zoek naar een daadkrachtige, secure technicus die z’n mouwen opstroopt zodra daar iets in misgaat of dreigt mis te gaan. Concreet wil dat zeggen dat je storingswerkzaamheden uitvoert in een technisch geavanceerde omgeving. De verpakkingslocatie zit boordevol interessante technieken waar je zowel op besturingsgebied als op mechanisch gebied veel uitdaging kunt vinden.

Je lokaliseert, analyseert en verhelpt storingen aan bedrijfsinstallaties, zodat de productiewerkzaamheden veilig kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft. Bij frequent voorkomende storingen ga je actief op zoek naar mogelijkheden om de apparatuur aan te passen en te verbeteren, en wanneer je voorstel is goedgekeurd voer je die verbeteringen ook zelf door. Je collega’s kunnen op je bouwen als het gaat om bijdragen om processen structureel te verbeteren. Daarbij houd je nauwkeurig in de geautomatiseerde onderhoudssystemen bij welke werkzaamheden er zijn verricht, zodat de technische staat van de machines en randapparatuur altijd volledig en actueel beschikbaar is. We zoeken dus niet zomaar een storingsmonteur, maar een kwaliteit- en servicegerichte krachtpatser met degelijke vakkennis en een open manier van communiceren. Ben jij bekend met SAP-onderhoudssystemen en op zoek naar een uitdagende werkomgeving? Dan is dit je kans!
vanaf€2.500p/m
Proces Engineer
Friesland
Als Process Engineer weet jij als geen ander hoe belangrijk het is dat de kwaliteit goed is, er efficiënt gewerkt wordt, maar ook dat alles veilig gebeurt. Je krijgt de vrijheid om processen te verbeteren en met nieuwe ideeën komen om het proces nog efficiënter in te kunnen richten. En dat terwijl je de kwaliteit nooit uit het oog verliest. Door jouw inbreng kun je samen met het Process engineers team zelf machines ontwikkelen, (om)bouwen wat resulteert in effectiever en efficiënter proces in tijd, geld en personeel.

Als Process Engineer bij een van onze opdrachtgevers ben je verantwoordelijk voor het initiëren en realiseren van procesinnovatie en -optimalisatie. Je realiseert continu verbeteringen in onze processen en stuurt actief op het in de kern oplossen van problemen. Met je analytische blik initieer je verbeteringen en voer je deze door. Je zorgt ervoor dat kwaliteits- en veiligheidsstandaarden zijn gewaarborgd. Jij weet dat je als organisatie alleen kunt groeien als je met z’n allen vooruitkijkt en collega’s weet te motiveren.

  • Je bent graag in contact met de mensen op de werkvloer, omdat het daar gebeurt. Je wilt weten wat er speelt en tegen welke problemen de mensen aan lopen.
  • Je signaleert en analyseert productie- en kwaliteitsproblemen en onderzoekt de mogelijke procesverbeteringen. Je bent altijd op zoek naar het onderliggende probleem.
  • Bij acute procestechnologische problemen weten jouw collega’s jou te vinden. Jij bent de troubleshooter binnen Organisatie.
  • Je zorgt voor kennisdeling, schrijft procedures en werkinstructies. Deze zijn kort, duidelijk en overzichtelijk.
  • Omdat je altijd nieuwsgierig bent naar nieuwe technieken en volg je de technologische ontwikkelingen.
vanaf€2.750p/m
Allround monteur dagdienst
Friesland
Jij bent verantwoordelijk voor de technische beschikbaarheid van de installaties voor poederbereiding en -verpakking. Externe monteurs begeleid je bij de uitvoering van specifieke werkzaamheden. Je werkt aan verschillende installaties zoals indampers, drogers, productielijnen en verpakkingslijnen. Je legt de verrichte werkzaamheden vast op papier, en draagt zorg voor een kloppende administratie. Jij vindt die diversiteit aan machines een echte uitdaging!

Wat komt er nog meer in je functie naar voren?
Als allround monteur ben jij een van de belangrijkste schakels binnen ons bedrijf. Met je analytische blik initieer je waar mogelijk verbeteringen en voer je deze door. Binnen onze fabrieken maken we 24/7 gebruik van complexe installaties (krachtstroominstallaties, stuurstroominstallaties) en apparatuur (meet-, regel- en pneumatische apparatuur). De gebruikelijke storings-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden neem jij voor je rekening. Daarnaast neem je deel aan (verbeter)projecten om zo de prestaties van onze fabriek te vergroten. Daarbij houd je rekening met machineveiligheid (Lock Out, Tag Out, Try Out) en draag je zorg voor de administratieve verwerking en rapportages.

Waar streef je naar?
Je maakt verbinding, je bent verantwoordelijk, je bent besluitvaardig, resultaat- en actiegericht. Voor jou staat veiligheid en kwaliteit voorop. Het zit in je DNA. Met jouw technische kennis help je de plant optimaal presteren en worden storingen geminimaliseerd. Dat maakt dat jij aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis rijdt.
vanaf€3.000p/m