Marcus Gorter

Managing Consultant
+31 (0)6 51 20 51 67
Binnen Xelvin benaderen we alles op teamniveau. Als je het met je team gezellig hebt, komen de resultaten vanzelf. En als de sfeer binnen het team goed is, merken onze kandidaten dat ook!

Zijn hele leven al een voetballer, sinds een tijd verslaafd aan crossfit en met ‘knap weer’ vaart hij graag op de gemeenschappelijke sloep van hem en zijn zus. Het zijn de zinnen die onze Marcus omschrijven. Een rasechte Sneker. Hij is er geboren en getogen en woont er nog steeds. Samen met zijn vriendin heeft hij er kortgeleden een ‘klushuis’ gekocht. Wat hij nu vol overtuiging kan zeggen is dat hij en zijn vriendin een goed klusteam zijn. Optimaal genieten is wat ze nu samen doen in het compleet verbouwde huis.

Marcus is een mensenmens. Privé, maar ook zakelijk. Het zal je niet verbazen dat hij HRM heeft gestudeerd. Met mensen werken was dan ook een vereiste als Marcus nadacht over zijn carrière. Voordat hij Xelvin kwam versterken heeft hij 3,5 jaar gewerkt bij een bouwkundig detacheringsbedrijf. “Destijds hoorde ik de naam Xelvin vaak vallen. Ik was gelijk gecharmeerd over hoe zij met hun mensen omgaan”.

3,5 Jaar later versterkt Marcus het team van Xelvin Drachten. “Ik ben echt in een warm bad terecht gekomen. Binnen Xelvin benaderen we alles op teamniveau. Als je het met je team gezellig hebt, komen de resultaten vanzelf. En als de sfeer binnen het team goed is, merken onze kandidaten dat ook. Ik zie mijzelf nog erg lang werken in deze 360 graden rol bij deze mooie club.