Sander Kikkert

Managing Consultant +31 (0)6 82 05 98 50
s.kikkert@xelvin.nl
“De kandidaten stralen echt dankbaarheid uit en daar word ik heel gelukkig van."

Onze enthousiaste Sander is 34 jaar en woont samen met zijn vriendin en twee katten in Leeuwarden. Na een drukke werkdag is Sander vaak te vinden in zijn tuin, waar hij samen met zijn beste vriend een eigen sportschool heeft gebouwd. Wat begon als een grapje tijdens de lockdown in 2020, is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze hobby. “We trainen zo’n vijf keer per week. Keiharde muziek op de speakers en gaan!” Naast sporten heeft Sander nóg een hobby gevonden tijdens de lockdown. Zo is hij begonnen met het produceren van zijn eigen muziek.

Na de middelbare school volgde Sander met veel plezier de opleiding Geschiedenis. Daarnaast werkte hij bij een callcenter, waar hij uiteindelijk doorgroeide tot Accountmanager. Dezelfde functie zette hij een tijd later voort bij een ander bedrijf. “Op een gegeven moment was ik toe aan nieuwe prikkels. Ik kwam de vacaturetekst van Xelvin tegen en die sprak mij direct aan.” Vanaf dat moment ging het vrij vlot. In april 2022 ging Sander aan de slag als Managing Consultant bij Laboratoriumtechniek.

Zoals Sander zelf aangeeft is hij “in een warm bad terechtgekomen.” Hij heeft het bij Xelvin goed naar zijn zin en ook binnen de arbeidsbemiddeling voelt hij zich op zijn plek. “Het geeft veel voldoening als je iemand aan een nieuwe baan helpt. De kandidaten stralen echt dankbaarheid uit en daar word ik heel gelukkig van.”

The most recent job listings from Sander Kikkert

Quality Officer
Bedum
In een dynamische en complexe omgeving is het essentieel dat kwaliteit goed geborgd is. Met een zeer gevoelige doelgroep (baby’s en jonge kinderen) als klant is de kwaliteit een belangrijke basis voorwaarde.
In deze uitdagende rol ben jij verantwoordelijk voor QA Release zaken van de productielocatie in Bedum. Aan de hand van productiegegevens en analyseresultaten zal jij de kwaliteit van het product beoordelen.

Je bent je bewust van de doelgroep waarvoor je produceert, waarbij productkwaliteit en voedselveiligheid hoog in het vaandel staan. Je houdt van structuur, werkt nauwkeurig en bent zelfstandig. Je vindt het leuk om data te analyseren en dit vervolgens om te zetten naar concrete voorstellen.

In deze rol ben je o.a. verantwoordelijk voor:


Afhandelen partijen in kwaliteitskeuring.

 • Een eindstatus toekennen aan producten;
 • Registratie kwaliteitsafwijkingen, onderbouwing van de besluitvorming en het maken van voorstellen. Dit bijvoorbeeld middels het berekenen van herverwerkingsmogelijkheden dan wel het opzoeken van scheidingen;
 • Tijdig actie nemen bij afwijkingen in het keuringsproces zodat de keuringstermijn gehaald wordt. Voorbeelden hiervan zijn: heronderzoek aanvragen, advies inwinnen of informatie opvragen bij de productieafdeling;
 • Bewaken dat alle relevante aspecten worden meegenomen in de besluitvorming van de partijen;
 • Herbemonsteringen van partijen aanvragen;
 • Uitvoeren van oorzaakanalyse kwaliteitsafwijkingen. Waar nodig informatie vergaren van andere disciplines.


Rapportages

 • Het maken van diverse kwaliteitsrapportages t.b.v. diverse afdelingen.
Overleg/Projecten
 • Deelname aan meerdere overleggen binnen QA/QC ten behoeve van de vrijgave dan wel QA algemeen
 • Met interne afdelingen overleg plegen t.a.v. oorzaak- en risico-analyse.
 • Afdelingen Supply Chain of Sales informeren over de beschikbaarheid van product indien afwijkingen gevolgen hebben voor de planning.
 • Het beoordelen van de afwijkingen van de afgelopen 24 uur in het productieproces en aangeven wat de mogelijke consequenties ( bijv. afkeur of niet) van deze afwijkingen aan de afdeling Productie. Tevens beoordelen welke urgentie bestaat t.a.v. een bepaalde actie. De informatie op overzichtelijke wijze presenteren.
vanaf€3.250p/m