Sander Kikkert

Managing Consultant
+31 (0)6 82 05 98 50
De kandidaten stralen echt dankbaarheid uit en daar word ik heel gelukkig van.”

Onze enthousiaste Sander is 34 jaar en woont samen met zijn vriendin en twee katten in Leeuwarden. Na een drukke werkdag is Sander vaak te vinden in zijn tuin, waar hij samen met zijn beste vriend een eigen sportschool heeft gebouwd. Wat begon als een grapje tijdens de lockdown in 2020, is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze hobby. “We trainen zo’n vijf keer per week. Keiharde muziek op de speakers en gaan!” Naast sporten heeft Sander nóg een hobby gevonden tijdens de lockdown. Zo is hij begonnen met het produceren van zijn eigen muziek.

Na de middelbare school volgde Sander met veel plezier de opleiding Geschiedenis. Daarnaast werkte hij bij een callcenter, waar hij uiteindelijk doorgroeide tot Accountmanager. Dezelfde functie zette hij een tijd later voort bij een ander bedrijf. “Op een gegeven moment was ik toe aan nieuwe prikkels. Ik kwam de vacaturetekst van Xelvin tegen en die sprak mij direct aan.” Vanaf dat moment ging het vrij vlot. In april 2022 ging Sander aan de slag als Managing Consultant bij Laboratoriumtechniek.

Zoals Sander zelf aangeeft is hij “in een warm bad terechtgekomen.” Hij heeft het bij Xelvin goed naar zijn zin en ook binnen de arbeidsbemiddeling voelt hij zich op zijn plek. “Het geeft veel voldoening als je iemand aan een nieuwe baan helpt. De kandidaten stralen echt dankbaarheid uit en daar word ik heel gelukkig van.”