Samen impact maken

Wij geloven erin dat technologie de basis is van de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld. Dit gaat razendsnel en heeft directe invloed op de inhoud van beroepen.

 

De professional van de toekomst heeft het lerend vermogen om zich te ontwikkelen en nieuwe technologieën eigen te maken. Om bedrijven en technische professionals hierin te ondersteunen hebben wij het ontwikkelprogramma samengesteld. Als professional willen wij jou ondersteunen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het programma bestaat uit drie elementen:

 

  • Kennis- en netwerkchallenges
  • Masterclasses
  • Coaching en begeleiding

Expert Route

Het ontwikkelprogramma is uit te breiden met een vakinhoudelijke opleiding bij een van onze opleidingspartners. Deze 2 elementen samen vormen de Expert route. Doel van deze route is om jou te ondersteunen bij het maken van de volgende stap die past bij jouw ambities. Bijvoorbeeld van werkvoorbereider naar projectleider of van servicemonteur naar technisch specialist. Benieuwd naar de Expert Route en de mogelijkheden? Klik dan hier.

Wat bieden we jou?

Naast een mooi ontwikkelprogramma bieden we uitdagende opdrachten bij onze opdrachtgevers. Afhankelijk van jouw wensen, profiel en kwaliteiten zoeken we een opdracht die het beste bij jou past. Je krijgt de voordelen van een dienstverband (vast salaris, pensioen etc), gecombineerd met een omgeving waar je je kan ontwikkelen.

Om dit programma succesvol af te ronden moet je beschikken over een intrinisieke motivatie om beter te worden. Bij aanvang van het traject maken we een persoonlijk profiel analyse, wat een indicatie geeft over de inhoud en omgeving waar jij het beste tot jouw recht komt. Deze uitkomsten, gecombineerd met jouw ambitie en achtergrond, bepalen jouw leerreis voor dit 2 jarig traject. Na afronding van het Xelvin Ontwikkelprogramma ontvang je een bewijs van deelname.

Vacatures

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Neem contact op!

Staat jouw ideale Expert Route er niet bij? Laten we de mogelijkheden samen bespreken!
Xelvin
Xelvin
085-1308910