Energie transitie

De Energiemarkt is volop in beweging, we maken bijvoorbeeld de transitie van energie uit fossiele brandstoffen naar meer duurzame energie zoals bijvoorbeeld groene stroom afkomstig van windmolens en zonnepanelen. Het doel is om ons land in de komende decennia te transformeren naar een maatschappij met volledig duurzaam opgewekte energie en daar werken wij graag aan mee.

Toekomstbestendige technologie

Wij werken samen met onze gedetacheerde collega’s mee aan de ambitie om Nederland te transformeren naar een duurzame en toekomstbestendige samenleving.  Dit vraagt om een enorme inzet van gekwalificeerde medewerkers die voorop willen lopen met de nieuwste technologieën, slimmer willen werken en vooral iedere dag willen ontwikkelen.

Daarom werken wij met vooraanstaande partners in het bedrijfsleven en het onderwijs om aan de vraag in de markt te voldoen en de ambities van alle partijen waar te maken.

Voor wie?

Binnen de sector Energie & Netwerken worden onze collega’s vooral ingezet op functies zoals Projectmanager, Adviseur, Engineer, Technicus, Toezichthouder of Werkvoorbereider.

 

Hierin mogen wij diverse netbeheerders, ingenieursbureaus en specialisten op het gebied van aanleg en installatie van het energienet tot onze klanten rekenen.

Vacatures

Als professional sta jij centraal

Ga op zoek

Als techneut heb je natuurlijk graag zelf de touwtjes in handen. Dat begrijpen wij. Check eerst onze vacatures om te kijken of je graag met ons in gesprek gaat.

Kennismaking

Tijd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Absoluut geen stijf sollicitatiegesprek, maar juist een informeel gesprek over jou als professional. Wat vind je leuk en belangrijk in je werk? We bespreken je carrière tot nu toe en wat je wilt in de toekomst. Zo brengen we je wensen in kaart en weet jij ook gelijk wat je aan ons hebt.

Match

Met jouw wensen op zak gaan we op zoek naar jouw nieuwe uitdaging. Waarin je zowel zakelijk als privé een glimlach op je gezicht krijgt. Met ons uitgebreide klantenbestand moet dat vast en zeker goed komen.

Solliciteren

We zorgen er voor dat jij goed voorbereid op gesprek gaat bij onze klant(en).

Aan de slag

Gefeliciteerd! Een nieuwe baan. Dit is geen eindbestemming. We blijven namelijk graag met je in contact. Niet alleen als vinger aan de pols of voor je persoonlijke ontwikkeling, maar juist omdat we het gaaf vinden om te horen hoe het met je gaat.

Lees onze nieuwste artikelen

Bekijk alle artikelen

Wij zijn er om jou verder te helpen

Ben je benieuwd wat we voor jouw carrière kunnen betekenen? Of wil je een open sollicitatie sturen? Neem dan contact met ons op.
Xelvin
Xelvin
085-1308910