Met het team herinneringen maken op de Monaco Yacht Show.

Ondernemen en ontdekken zit in het DNA van alle collega’s bij Xelvin. Daar hoort bij dat je je doelgroep en vakgebied zo nu en dan fysiek opzoekt. In september stapte team jacht- en scheepsbouw het vliegtuig in voor een bezoek een de Monaco Yacht Show.

De trip in twee woorden samengevat: business & pleasure. “Al onze klanten zijn daar. Het is fantastisch om te zien hoe zij hun imposante producten presenteren aan de doelgroep, vertelt Ewald. Gea vult aan: “Daarnaast willen we als team blijvende herinneringen maken. Hoe mooi is het dat je over 10 jaar met een grote glimlach terugkijkt op mooie herinneringen samen? 

En die herinneringen zijn gemaakt. Het telefoongeheugen staat vol met foto’s en video’s van de mooiste jachten en bijbehorende accessoires’. Als ultieme bewijslast neemt Ewald ons mee naar een moment vol verwondering: “We kwamen aan en zagen twee mensen in een glazen bol met twee luxe stoelen erin naar de bodem van de zee gaan. Naast een miljoenenjacht, ook een eigen mini-onderzeeër. Bizar toch?” De big smile van Ewald spreekt boekdelen. 

“Eigenlijk zijn we het hele weekend onder de indruk geweest”, lacht Gea. Na een paar dagen met lekker weer (26 graden), goed eten, samen borrelen en gezelligheid mochten ze als kers op de taart binnenkijken op een miljoenenjacht. Normaliter kan dat niet, in verband met de privacy van de eigenaren. “Die ervaring maak je niet gauw weer mee samen. Daar stonden we dan op onze sokken in onze nette kleding. Alles om ons heen extravagant tot in de kleinste details en brand-en-brand schoon. Die ervaring en wat we te zien kregen vergeten we echt nooit meer. We hebben het dus aardig naar ons zin gehad, glimlacht Ewald.  

“Absoluut het hoogtepunt van het jaar 2022”, concludeert Gea. “Deze momenten samen zorgen voor energie en de drive om samen doelstellingen te halen. Het doet echt iets met de band die we met elkaar hebben.”

Ben jij de volgende keer ook aanwezig bij een ‘bleisure-trip’ samen met MarckDionWernerEwald en Gea? We zoeken een collega in Gorinchem! Bekijk de vacature hier.  

 

Wil je meer informatie?

Deel dit artikel