Xelvin Jacht & Scheepsbouw B.V  is een specialisatie binnen Xelvin en is opgericht om vakmensen in de Jacht & Scheepsbouw branche te behouden.

Wij zijn gespecialiseerd in de detachering van ondernemende technici die door hun gedrevenheid, flexibiliteit en ondernemende instelling het verschil voor u maken. Met ruim 130 medewerkers zijn wij sterk vertegenwoordigd in de Jacht & Scheepsbouw branche in Nederland.

Onze ervaren consultants Jacht & Scheepsbouw kennen de werven, de cultuur en weten wat er speelt in deze branche en wat belangrijk is voor de mensen die er in werken.
Xelvin Jacht & Scheepsbouw komt graag in contact met specialisten voor uitdagende technische banen bij onze opdrachtgevers.

Xelvin Jacht & Scheepsbouw zet vakmensen in op het gebied van uitvoering, engineering en management posities. U kunt denken aan de volgende functies:
Lead engineer - Allround monteur systemen – Scheepstimmerman - Interieurinbouwer – Meubelmaker - Werkvoorbereider - Projectleider/Manager - Naval architect - Tekenaar - Project engineer - Voorman

Neem contact met ons op om je mogelijkheden te bespreken of ga naar onze vacatures om het huidige aanbod van functies te bekijken.

Arjan de Vries nieuw lid RvC Xelvin

Per 1 januari 2018 is Arjan de Vries toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Xelvin. Dennis Wissink, Algemeen Directeur van Xelvin, is blij met deze aanstelling. “Arjan heeft een grote staat van dienst in de detacheringsbranche. Zijn...

2 maanden geleden - via deze website

Grijp deze kans!

Draag jij graag een steentje bij aan het geluk van mensen in hun werk?

2 maanden geleden - via deze website
Snel vacatures zoeken

Jacht & Scheepsbouw, jouw keuze.

Elke dag fluitend naar het werk gaan om daar met een goed gevoel en veel enthousiasme verschillende opdrachten uit te voeren, dat is het doel van Xelvin.

“De flexibele cultuur van Xelvin zorgt ervoor dat we onze zeilen constant kunnen bijstellen om steeds veranderende doelen te behalen.”

“Wij creëren onbegrensde mogelijkheden door ambitieuze mensen en organisaties te voorzien van de instrumenten en de durf om oprechte eigen keuzes te maken.”

“Een open organisatie waarin oprecht geïnteresseerde mensen werken.”

“Wanneer je namelijk de juiste mensen in de juiste context voldoende vrijheid geeft, staan er onvoorstelbaar mooie dingen te gebeuren.”

“Onze houding is no-nonsense; we willen het onmogelijke mogelijk maken en we geloven dat onze werkwijze ervoor zorgt dat iedereen zijn idealen kan realiseren.”

Neem contact op »