Onderdeel zijn van jouw carrière, daar gaan we voor.

Passie

Waar jacht- en scheepsbouw mee begon en waar onze dagen mee beginnen. Gedeelde passie. Een enorme dosis intrinsieke motivatie. We werken allemaal vanuit een gezamenlijke liefde voor de sector en het eindproduct.

Specialist binnen een nichemarkt

Door jarenlange ervaring kennen wij de markt. We werken samen met een groot aantal relaties binnen de branche. We weten wat er speelt. Zo kunnen we direct inspelen op de wensen van de opdrachtgever én de kandidaten en gaan we voor de ideale match.

Jouw toekomst, jouw carrière.

Een carrière waarin je van betekenis bent en je oprecht gelukkig voelt. Daar gaan we voor. Door persoonlijke aandacht voor je wensen en situatie zorgen we ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen. Zelfbewust kijken we vooruit, investeren we in je ontwikkeling en laten we je eigen keuzes maken.

Landelijke dekking

Wij hebben een landelijk netwerk. Daarom is jouw ideale baan altijd in de buurt.

Onze belofte

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Net zoals bij onze opdrachtgevers staat vakmanschap voorop. Daarom gaan wij voor kwaliteit. We nemen de tijd, zijn betrokken en gaan voor dat extra stukje aandacht.

Ik heb altijd al een passie gehad voor de luxe zeiljachten. De hoeveelheid techniek die aan boord van een jacht is verwerkt is fascinerend. “
Boaz Dikken
Recruiter Xelvin Jacht en Scheepsbouw

Even voorstellen

Wij zijn Xelvin Jacht- en Scheepsbouw. Een specialisatie binnen Xelvin en opgericht om vakmensen binnen de jacht- en scheepsbouw te enthousiasmeren en te behouden. Wij zijn gespecialiseerd in de detachering van ondernemende technici die door hun gedrevenheid, flexibiliteit en ondernemende instelling het verschil kunnen maken. Onze ervaren consultants kennen de werven, de cultuur en weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers. Ook niet onbelangrijk: We werken allemaal vanuit een gezamenlijke liefde voor de sector en het eindproduct.

Het verhaal van Boaz, recruiter bij Xelvin Jacht en Scheepsbouw

Het team

Het team bestaat uit de gedreven collega’s Marck, Werner, Ewald en Jorn. Stuk voor stuk enthousiaste, ondernemende geesten die van aanpakken weten. Wij kennen de branche. Net als onze klanten. Onze specialistische kennis is de basis van onze manier van werken. We denken inhoudelijk mee en durven stappen te nemen. Samen gaan we voor betrouwbaar en goed werkgeverschap.

Aan boord bij Xelvin Jacht- en Scheepsbouw

Onze collega’s zijn werkzaam op het gebied van engineering en nautechnical. Bij engineering kun je denken aan tekenaars, werkvoorbereiders, engineers, projectleiders en projectmanagers. Functies zoals monteur, lasser, meubelmaker en scheepstimmerman vallen onder nautechnical. Ga jij met ons in zee?

Vacatures Jacht en Scheepsbouw

Lees onze nieuwste artikelen

Vacatures