Martijn Echten, Operationeel Manager Technical Services/Manufacturing


Xelvin HR - 54

“Samen gaan we voor het beste resultaat voor alle partijen. No-nonsense en afspraak is afspraak, dat is waar ik voor sta!”

Operationeel Manager Technical Services/Manufacturing, Xelvin Eindhoven


Beste lezer,

Even voorstellen: mijn naam is Martijn Echten en 26 jaren jong. Ik ben sinds 1 januari 2015 gestart bij Xelvin Technical Services in de rol van Managing Consultant. Na mijn studie Commerciële Economie te Tilburg ben ik via een omweg hier terecht gekomen. Wat mij het meest aantrekt aan het werken in deze beweeglijke branche is de win-win situatie die je creëert voor alle partijen: je lost een arbeidsprobleem op bij bedrijven en helpt werkzoekenden of werkende mensen aan een nieuwe uitdaging.

Ondernemend, openheid, warm en oprechte interesse in klant en werknemer: dat zijn de kernwoorden die Xelvin typeren en die tevens aansluiten op mijn karakter. Samen gaan we voor het beste resultaat voor alle partijen. No-nonsense en afspraak is afspraak, dat is waar ik voor sta.

In mijn vrije tijd geniet ik van gezelligheid om me heen, lekker eten en drinken en ben ik veel bezig met sport. Ik hockey inmiddels al 20 jaar en daarnaast zaalvoetbal, wakeboard en fitness ik. In de vakantie maak ik graag verre reizen met mijn vriendin naar onder andere Azië: de wereld verkennen.

 

« Naar het overzicht van teamleden