Emre Sahin, Managing Consultant Jacht & Scheepsbouw


Emre

“Ik vind het belangrijk om zowel met kandidaten als organisaties op één lijn te communiceren en elkaar te begrijpen. Als technische mensen spreken we tevens dezelfde taal!”

Managing Consultant Jacht & Scheepsbouw, Xelvin Jacht & Scheepsbouw Gorinchem


Mijn naam is Emre Sahin, 28 jaar en sinds februari 2019 werkzaam als Managing Consultant binnen het team van Xelvin Jacht- en Scheepsbouw te Gorinchem. 

Ik adviseer technische professionals en organisaties welke voor korte en/of langere termijn op zoek zijn naar technici binnen de branche van Jacht- en Scheepsbouw.

Ik ben opgegroeid in de techniek en heb een bouwkundig opleiding afgerond op de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. Er zijn veel raakvlakken tussen de Bouw en Jacht- en Scheepsbouw. Wat mij zo fascineert aan deze branche is de hoeveelheid techniek en foutloze details dat verwerkt wordt in een ontwerp. Ik vind het belangrijk om zowel met kandidaten als organisaties op één lijn te communiceren en elkaar te begrijpen. Als technische mensen spreken we tevens dezelfde taal!

In mijn vrije tijd houd ik mezelf bezig met klussen en ben ik vaak met vrienden en familie. Daarnaast sport ik graag en ben ik een echte filmfanaat!

« Naar het overzicht van teamleden