John Hutten, Regio Directeur Noord - Oost


John Hutten

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder!”

Regio Directeur Noord - Oost, Xelvin Doetinchem, Xelvin Almelo, Xelvin Apeldoorn, Xelvin Drachten, Xelvin Groningen, Xelvin Hoogeveen, Xelvin Zwolle


Mijn naam is John Hutten en ik werk sinds augustus 2009 bij Xelvin.

Ik ben begonnen als Managing Consultant, een aantal jaren laten doorgegroeid naar de functie Operationeel Manager van de vestiging Hoogeveen & Zwolle en sinds 1 april 2016 Regio Directeur van Xelvin Noord.

Xelvin is een erg mooie organisatie die constant in beweging is! Dit komt hoofdzakelijk doordat mensen binnen Xelvin een hoog verantwoordelijkheid gevoel hebben en continu bezig zijn met het nastreven van zijn of haar professionele en persoonlijke idealen.

Onze kernwaarden zijn dan ook: 1 team, marktgericht, ambitieus, no-nonsense, transparant, klantgericht.

Dit alles zorgt ervoor dat er een geweldige cultuur is! We krijgen de ruimte om te falen. Falen is niet erg, als je er maar van leert. Zo groei je als persoon, als team en als organisatie. Met als uiteindelijke doel, dat je als persoon bezig bent met het nastreven van jou ideaal!

Zelf zit ik al jaren met veel plezier in de technische arbeidsbemiddeling op MBO+/HBO & WO niveau. Door de jaren heen heb ik dan ook een groot netwerk opgebouwd in Noord/Oost Nederland bij veel toonaangevende bedrijven. Denk hierbij aan productiebedrijven, ingenieursbureaus, industriële dienstverleners, machinefabrieken en installatiebedrijven.

Ik mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld, in de sportschool of gewoon lekker op de bank waar ik graag een serie kijk. Het ondernemen van leuke dingen doe ik graag, vooral met mijn vriendin Sabine en met mijn vrienden.

« Naar het overzicht van teamleden