Nathalie Schoo, Chef Beleving


NathalieSchoo

“Kortom, ik verveel me nog lang niet bij Xelvin!”

Chef Beleving, Xelvin Apeldoorn


Mijn naam is Nathalie Schoo, woonachtig in het mooie Ommen, samenwonend met Anco en moeder van 2 prachtige zonen genaamd Joep en Duuk!

Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Xelvin. Ooit begonnen als Managing Consultant in Hoogeveen, daarna diverse jaren werkzaam geweest in Twente waar ik in 2009 aan het begin heb gestaan van de oprichting van Xelvin Oost. Vanaf 2013 ben ik actief geweest als Operationeel Manager binnen de prachtige niche Xelvin Jacht- & Scheepsbouw.

Vanaf halverwege 2016 mag ik de geweldige titel "Chef Beleving" dragen. In deze functie hou ik mij voornamelijk bezig met de on- en offline merkbeleving van Xelvin. Kort samengevat ben ik verantwoordelijk voor de landelijke marketing binnen onze organisatie. Kortom, ik verveel me nog lang niet bij Xelvin!

Mijn vrije tijd vul ik graag in met alles wat met gezelligheid te maken heeft. Ben ik gek op weekendjes weg, vakantie, uit eten en uiteraard een wijntje op zijn tijd. Om dit alles ietwat te compenseren knup ik zo af en toe de hardloopschoenen onder en maak ik regelmatig lange wandeltochten.

« Naar het overzicht van teamleden