En dan win je een reis naar New York! Of...


- via deze website

Siem_1

Zaterdag 17 september vierden wij met al onze medewerkers ons 10-jarig jubileum, tijdens het Xelvin on the move Festival. Wat hebben wij met elkaar een geweldig feest gevierd!

Als kers op de taart werd rond 22.00 uur ’s avonds een reis naar New York verloot. De spanning was om te snijden en de winnaar werd door Dennis Wissink (algemeen directeur Xelvin) bekend gemaakt. 

Siem was de gelukkige. Siem is via ons werkzaam bij Agrifac Machinery, 50 jaar, woonachtig in Hardenberg, getrouwd en vader van 2 dochters van 2 en 9 jaar oud.

Onder luid applaus nam Siem de grote cheque in ontvangst. “Dit had ik niet zien aankomen” zei hij nog zo mooi op Dennis' vraag “Siem wat is je eerste reactie?”. En…“WAT EEN PRACHTIGE PRIJS!!!”

Siem2

Siem1

En toen ging maandagochtend mijn telefoon: het was Siem.

Siem had er niet van kunnen slapen. Ik dacht “Logisch”, je wint ook niet iedere dag een reis naar New York?! Het verhaal bleek toch iets anders in elkaar te zitten.

“Waar zouden wij onze dochters moeten onderbrengen? Mijn vrouw heeft een eigen zaak in kerstpakketten en zij kan eigenlijk niet weg in november. En de katten, wat doen we met de katten?”

Allemaal zorgen in plaats van euforische blijdschap dus.

“Eigenlijk zou jij mij net zo’n groot plezier doen als wij met het hele gezin een keer naar Euro Disney zouden kunnen”, zei hij tussen neus en lippen door. Ik zei, “Siem, meen je dat?” “Uhm, ja, maar dat kan natuurlijk helemaal niet en ik wil niet ondankbaar overkomen, ik vind het echt heel bijzonder!"

De reis was echter nog niet geboekt en ik ben dan ook heel blij dat ik als kersverse “Chef Beleving” Siem niet naar New York hoef te sturen, maar met de kerstdagen volledig verzorgd richting EuroDisney kan laten gaan! Dit zodat hij met zijn complete gezin een hopelijk onvergetelijke tijd zal hebben in Parijs.

(En voor de katten vinden ze vast wel een oplossing ;-)) 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

11 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht