Nederlandse les Xelvin medewerkers bij EASY NL


- via deze website

Frans Suijkerbuijk --- EASY NL

Al sinds 2011 biedt Xelvin haar medewerkers Nederlandse taalles aan. Medewerkers mogen daar vrijwillig aan deelnemen. Vrijwillig, maar wel serieus. Frans Suijkerbuijk is de oprichter en eigenaar van Easy NL, waar verscheidene internationale medewerkers van Xelvin Nederlandse les volgen.

Frans, wat is het belang van het leren van de Nederlandse taal?

Xelvin investeert in engagement en dat betaalt zich uit. Het blijft niet bij een basiscursus. Deelnemers zien duidelijk het nut en de zin in van de taalverwerving en gaan door met vervolgtrainingen. De afgelopen 3 jaar hebben 102 werknemers deelgenomen aan de basiscursus. 76 daarvan, dus zeg maar driekwart, hebben deelgenomen aan een vervolgcursus (tot aan A2-niveau). Nog eens 40 mensen, dus bijna 40%, heeft daarna nog verder gestudeerd tot aan of voorbij B1-niveau. De hele operatie vergroot de wederzijdse betrokkenheid, mensen leren elkaar onderling beter kennen - wat bijdraagt tot het sociale welzijn - en de deelnemers vergroten door de kennis van het Nederlands hun potentiële inzetbaarheid en carrièrekansen. Kortom, het is een van de beste vormen van human investment.

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht