Ontbijtseminar WWZ 2015


- via deze website

1 juli 2015 is de volgende fase van Wet Werk en Zekerheid ingetreden binnen de Nederlandse wetgeving.

Xelvin krijgt vanuit de markt veel vragen over de exacte invulling van deze regels. Zo zijn er vragen gesteld over de transitievergoedingen, aanzegtermijnen, opvolgend werkgeverschap en keten- en periode bepalingen.

Met behulp van brancheorganisatie NBBU en bedrijfsjuristen heeft Xelvin Bouw en Infra een WWZ-ontbijtseminar georganiseerd. Tijdens deze seminar zijn de wetswijzigingen op het gebied van Wet Werk & Zekerheid besproken en wat dat betekent voor een organisatie.

Het seminar is interactief gemaakt, zodat de deelnemers op hun mobiele telefoon antwoord konden geven op bepaalde vragen, waardoor de score direct centraal op de beamer bekeken kon worden.

Tevens was er ruimte om cases in te brengen die direct door onze specialisten werden uitgewerkt. Dit alles gecombineerd met een lekker ontbijt!

IMG_3394

IMG_3393

 

 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

11 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht