Techniek 3.0 zomer BBQ & Carbagerun evenement groot succes


- via deze website

Foto 4

Ook dit jaar organiseerden kantoor Alkmaar, Amsterdam & Den Helder een zomerse barbecue voor alle medewerkers. Het was een gezellig drukke barbecue met 45 bezoekers! Deze editie had een extra feestelijk sausje omdat tegelijkertijd ook het Carbagerun evenement werd georganiseerd.

Tijdens het evenement was de Carbagerun 960 van Team Techniek 3.0 aanwezig. Het team doet mee aan de Carbagerun, een te gekke rally door Europa. In 5 dagen tijd zullen zij samen met vijfhonderd andere auto’s naar de Oekraïne rijden. Ze zullen meer dan 4000 kilometer rijden in een twintig jaar oude Volvo die maximaal 500 mocht kosten bij de aanschaf.

Maar ook de eerste in Ghana zelf ontwikkelde auto, de Turtle one werd tentoon gesteld in Afrika. Deze auto is gebouwd in Suame Magazine en is gebouwd door samenwerking van de lokale organisatie SMIDO en een bevlogen team uit Nederland. Het project heeft het verlangen van Ghanese bevolking aangewakkerd om ooit een eigen auto-industrie te hebben.

Om deze droom te ondersteunen is er in Nederland gestart met het ontwikkelen van een modulair chassis voor een toekomstige Turtle Two. Doormiddel van het bouwen van het chassis doen Ghanese technici ook nieuwe technische kennis op. Team Techniek 3.0 heeft geld ingezameld om mee te helpen dit doel te realiseren.

Kijk op Facebook om Team Techniek 3.0 te volgen tijdens hun reis naar de Oekraïne!

 

Foto 5 Foto 4 Foto 2 Foto 1 Foto 3

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 5 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht