Xelvin Oil & Gas gaat veilig het nieuwe jaar in!


- via deze website

P1060986

Vrijdag 9 januari heeft Xelvin Oil & Gas met haar medewerkers een nieuwjaarsbijeenkomst gehad met als thema veiligheid.

Na de lunch zijn de collega's een uitdagende anti-slipcursus in gegaan, en dat viel tegen! Een hoop gierende banden en ongeplande 360’s waren het resultaat. Eén ding is er zeker geleerd, veiligheid begint bij vooraf nadenken wat je gaat doen, een thema dat ook centraal staat in de olie & gas.

Aansluitend zijn er twee informatieve lezingen gegegeven. De eerste ging over veilig werken bij een project aan een olieproductielocatie in Gabon, West- Afrika, waar wilde dieren gevaarlijker zijn dan de elektrische installaties. De tweede ging over het middellange termijnplan van Xelvin Oil & Gas en de rol die veiligheid daar in speelt.

Ondanks dat iedereen uit de bocht vloog en gezakt was voor het huidige theorie examen, kreeg iedereen na het diner  een certificaat  'veilig rijden'.  We kijken terug op een zeer geslaagde middag!

Slipcursus P1060985 P1060966

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

In topvorm met DISC 

Ook dit jaar brengt Wendy Roozendaal van ‘Topvorm’ onze medewerkers weer in mentale topvorm door middel van twee trainingen. Donderdag drie oktober stond de eerste training op de planning. Vijftien externe collega’s van de kantoren...

5 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht