Xelvin TS: Open middag bij Cofely Zaandam voor technici elektrotechniek


- via deze website

Xelvin Technical services is samen met Cofely doorlopend opzoek naar elektromonteurs die willen werken in de industrie. We zoeken mensen die hun expertise willen inzetten bij diverse fabrieken en willen werken aan uitdagende storingen en modificaties. Maar ben jij benieuwd wat een monteur doet? Lees dan de voorbeelden van werkzaamheden of het verhaal een Xelvin medewerker die werkt bij Cofely op deze pagina. 

Als je zelf de wereld  van Cofely en hun klanten wilt ervaren meld je dan aan voor de open middag op donderdag 27 november. Je krijgt dan een uitgebreide presentatie over de werkzaamheden en we bezoeken een klant van Cofely!

Klik hier om je aan te melden voor de rondleiding

Cofely ontwerpt en beheert complete procesinstallaties voor diverse bedrijven. Als monteur elektrotechniek zal je voornamelijk actief zijn in de Food, Farmacie, (Petro) Chemie en Industrie.

Binnen deze productieprocessen heb je te maken met een variëteit aan technieken. Hierdoor is geen dag hetzelfde en blijf je jezelf elke dag weer uitdagen en ontwikkelen.

Je gaat werken op wissellende locaties in Noord-Holland in een scala van sectoren. Hier door kun je jouw expertise inzetten & uitbreiden in diverse omgevingen. De functie is hoofdzakelijk in de dagdienst (slechts één keer in de vijf weken loop je een consignatiedienst).

Medewerker Xelvin & Cofely

Dit is Iwan een Xelvin medewerker die gedetacheerd is bij Cofely, hij werkt als E&I monteur aan test opstellingen voor raffinageprocessen bij een klant van Cofely. Hij is dagelijks bezig met werk het oplossen van storingen & het aanbrengen van modificaties.

Iwan heeft de overstap gemaakt vanuit een rol als Storing & Onderhoudsmonteur bij een productiebedrijf. Voor Iwan biedt Cofely hem veel uitdaging en groeimogelijkheden. Vooral het werken in de dagdienst en de mogelijkheden tot het volgen van cursussen & opleidingen spreken hem aan.

De open middag is hoofdzakelijk bedoeld voor technici die ervaring hebben als elektromonteur in een industriële omgeving en zich willen oriënteren op een nieuwe baan. Maar zeker ook voor geïnteresseerde technici met bijvoorbeeld een defensie of maritieme achtergrond!

Wil je je aanmelden voor de open middag of wil je meer informatie dan hebben we twee mogelijkheden:

  • Neem rechtstreeks contact op met Frank Reinders via email of 06-13007851
  • Bekijk de vacature op Xelvin.nl

Ben je benieuwd naar wat Xelvin jou te bieden heeft? Bekijk dan onze werkwijze & vacatures.

Lees hier de vacature voor Service Technicus Elektrotechniek Industrie

 

Frank Reinders

“Ik zou je graag ontmoeten op de open middag met Cofely en Xelvin Technical Services! ”

Frank Reinders - Managing Consultant

 

Vorige bericht:

In topvorm met DISC 

Ook dit jaar brengt Wendy Roozendaal van ‘Topvorm’ onze medewerkers weer in mentale topvorm door middel van twee trainingen. Donderdag drie oktober stond de eerste training op de planning. Vijftien externe collega’s van de kantoren...

5 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht