Xelvin viert 10-jarig jubileum met het tech event 3.0: BrainworkX 


- via deze website

Brainworkx Xelvin

-- Persbericht --

Op donderdagmiddag 3 november organiseert technisch detacheerder Xelvin een tech event 3.0

Onder de titel BrainworkX krijgen klanten en relaties van Xelvin een gevarieerd programma aangeboden dat zowel een beroep doet op de linker- als op de rechter hersenhelft.

Arbeidsmarkt sterk in beweging 

De technische arbeidsmarkt is turbulent. Of het nu gaat om schaarste van technisch personeel, het nieuwe werken, de laatste management-opvattingen en -inzichten in personeelsbeleid, het staat vast dat er meer is dan opleiding en IQ. 

Xelvin bestaat 10 jaar 

Xelvin heeft daarnaast ook iets te vieren, namelijk het 10-jarige bestaan als detacheerder van ondernemende technici! Met inmiddels 20 vestigingen en meer dan 600 gedetacheerden een prachtige mijlpaal die met relaties gevierd zal worden. 

Inspirerende sprekers: Victor Mids en Marc Lammers 

Tijdens BrainworkX presenteert Xelvin meerdere inspirerende sprekers. Onder andere de koning van de illusie, arts en neuropsycholoog Victor Mids die illusionisme, psychologie en geneeskunde combineert met vingervlugheid. Ook voormalig bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam en spreker Marc Lammers deelt zijn ervaring over hoe je het beste uit je team haalt.

Sprekers Brainworkx Xelvin 500

Datum en locatie: Donderdag 3 november, De Rijtuigenloods, Amersfoort

Meer informatie vind je op www.brainworkx.nl of mail eventuele vragen naar info@brainworkx.nl


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

11 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht