Xelvin Zuid is alweer een FD Gazelle!


- via deze website

Voor de tiende keer op rij reikt Het Financieele Dagblad in 2013 de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

FD Gazellen

Alle bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20% lieten zien, komen in aanmerking voor een FD Gazelle Award.

En wederom sleept Xelvin Zuid de nominatie voor Gouden Gazelle in de wacht. Waar een omzetgroei van 20% over een periode van 3 jaar nodig is, is Xelvin Zuid in deze periode verdrievoudigd! (omzetgroei van ongeveer 200%)

Het is nog onbekend of Xelvin Zuid dit jaar ook weer Gouden Gazelle is (grootste groeier in zijn klasse). Er wordt nu gestreden in de klasse middelgroot (€2.000.000,- tot 20.000.000,- omzet).

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

In topvorm met DISC 

Ook dit jaar brengt Wendy Roozendaal van ‘Topvorm’ onze medewerkers weer in mentale topvorm door middel van twee trainingen. Donderdag drie oktober stond de eerste training op de planning. Vijftien externe collega’s van de kantoren...

5 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht